Tehnički kutak > Injection
pure jet-uljna pumpa
Daci:
--- Citat: Miroslav Kamba - 20 Travanj, 2010, 21:08:34 ---....JA MISLIM DA JE TO LUTRIJA....MOŽE STAT SUTRA A OPET MOŽEŠ TRI GENERALKE NAPRAVIT A DA JOŠ RADI.......JA ĆU JU IZBACIT I SAM PRAVIT MIJEŠAVINU......TO MI JE VEĆ DOST LJUDI PREPORUČILO......A I VEČINA SKUTERAŠA SA KITOVIMA NEMA PUMPU....
--- Kraj citata ---
ko god ti je to reko solobodno mu reci da je idot..tj. da sam mu ja reko da je idot...a ni ti vidim ne razmišljaš baš...nije isto radit mješavinu na fergazer skuteru i na injectionu...injektori nisu predviđeni da gutaju mješavinu ... stoga popravi pumpu ako je crkla
B.E.G.A:
--- Citat: Miroslav Kamba - 20 Travanj, 2010, 21:08:34 ---A I VEČINA SKUTERAŠA SA KITOVIMA NEMA PUMPU....
--- Kraj citata ---
:sad1: na injekšonu sigurno :toothy12:
Iwo SR Tuono:
Piaggio ima uljnu pumpu koja se pokrece preko mikroremena koliko ja znam
moguce da je mikroremen puknuo pa je stala radit.
Na ditechu je elektricna I nemojte to mijesat.
Ima jarana koji mijesaju u benzin ulje pa mi dovoze skutere da neidu ko prije (bas se pitam zasto)
karburator i injektor ne rade na istom principu i nemozete bas sve radit kao ekipa sa karbom
Kamba:
.....i ja mislim da ne mogu sam radit miješavinu da bi trebo popravit pumpu il istavit drugu......možda uzmem drugu mašinu sa karbom....kolega prodaje kompletnu za 1300 kn......pa ću vidit....500 kn me košta popravak ove mašine.....120 kn bušenje cilindra i 380 kn klip i brtve....
B.E.G.A:
--- Citat: Miroslav Kamba - 21 Travanj, 2010, 15:00:02 ---...možda uzmem drugu mašinu sa karbom....kolega prodaje kompletnu za 1300 kn...
--- Kraj citata ---
Koju ? Morini,Piaggio ili Minereli ? A instalacije,tj.struja ?
Jedino Morini ide na saraf gore ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju