Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Gdje naći ovo?

<< < (3/3)

zipst:
ja sam to mijenjao na prijateljevoj formuli prije vise god, a i onda smo se izpizdili za nac je :toothy3:. pretrazili smo sve zivo, da bi na kraju otisli u ducan auto dijelova, po toj kupili slicnu koja je opet bila prevelika, da bi je razrezali po duzini, stavilil, natrpali masti, uhvatili sa par vezica i preko svega par slojeva izolir trake :laughing7: :headbang:. znam da je ultramegafuš, al drzi dan danas a i bolje ikakav savjet nego nikakav :drunken_smilie: :dontknow:

dzeky:

--- Citat: zipst - 20 Travanj, 2010, 23:54:21 ---ja sam to mijenjao na prijateljevoj formuli prije vise god, a i onda smo se izpizdili za nac je :toothy3:. pretrazili smo sve zivo, da bi na kraju otisli u ducan auto dijelova, po toj kupili slicnu koja je opet bila prevelika, da bi je razrezali po duzini, stavilil, natrpali masti, uhvatili sa par vezica i preko svega par slojeva izolir trake :laughing7: :headbang:. znam da je ultramegafuš, al drzi dan danas a i bolje ikakav savjet nego nikakav :drunken_smilie: :dontknow:

--- Kraj citata ---

heheh,a dal se sjecas kako ste vadili vilicu,ako ste je vadili :icon_biggrin:  jer meni je sve unutri zahrdalo i ima vrlo malo masti,sve se sjebalo ali bez beda se okrece i u ok je stanju samo trebam ocistit i nabacit masti i pici :laughing7: :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju