Tehnički kutak > Tehnička pitanja
sp-180 radilica
DvdAerox:
Gledao sam i ja te radilice strokirane i imam par pitanja...
Mislio sam promjeniti originalnu jer ima 34, skoro 35 soma km, a dok je promjenim ce ih imat jos 2-3 barem, vidio sam da ima tih strokiranih i od pm-a pa me zanima koja je bolja po kvaliteti s obzirom da pm kosta malo vise (55mm verzija)?!
Dali se uz te radilice dobe lezajevi i semerinzi ili ih moram posebno narucivati?
Koliko im je vijek trajanja?
Sta mislite o mhr radilici obzirom da je skuplja, a mozda i najskuplja medu radilicama za sp?
edit:
Sada vidim da i mazuchelli prodaje stroker radilicu (54mm) i zgleda mi dosta solidno, bolje od bgm-ove, sad neznam, vidim da se uz bgm dobi i distanser cilindra, ali sa ovim kracim ne... Htio bi cuti misljenje ljudi sta imaju ovu bgm-ovu 55mm, dali su zadovoljni?!
J.U.R.C.A:
--- Citat: DvdAerox - 20 Travanj, 2010, 12:05:44 ---Gledao sam i ja te radilice strokirane i imam par pitanja...
Mislio sam promjeniti originalnu jer ima 34, skoro 35 soma km, a dok je promjenim ce ih imat jos 2-3 barem, vidio sam da ima tih strokiranih i od pm-a pa me zanima koja je bolja po kvaliteti s obzirom da pm kosta malo vise (55mm verzija)?!
Dali se uz te radilice dobe lezajevi i semerinzi ili ih moram posebno narucivati?
Koliko im je vijek trajanja?
Sta mislite o mhr radilici obzirom da je skuplja, a mozda i najskuplja medu radilicama za sp?
edit:
Sada vidim da i mazuchelli prodaje stroker radilicu (54mm) i zgleda mi dosta solidno, bolje od bgm-ove, sad neznam, vidim da se uz bgm dobi i distanser cilindra, ali sa ovim kracim ne... Htio bi cuti misljenje ljudi sta imaju ovu bgm-ovu 55mm, dali su zadovoljni?!
--- Kraj citata ---
od bgma imas dvije verzije 55 mm radilice!
jedna je sa 105 mm klipnjacom i sa njom dobijes distancer (1.5 mm) koliko je dulji hod iste! (ona se preporuca za all day use i normalnu opotrebu)
druga verzija je sa 110 mm klipnjacom i sa njom ne dobijes distancer. uglavnom tu moras podlagati dodatnih 5 mm sto ej jako puno!
ova druga verzija je za ekstremnije tuninge(karbovi preko 28 i 30 mm) jer je klipu radno podrucje u odnosu na centralnu os radilice za 5 mm poviseno pa samim time dozvoljava usis vece kolicine smjese u karter(jer ima veci volumen).
sto se tice mazucheli radilice ona nije u klasi bgma jer nema bakrena ispunjenja polutki vec plasticna i samim time je nesto laksa.
pm i bgm su jako slicne i gotovo nema razlike.
@ gogo.
da bi postelao tu radilicu kako treba moras imati jako puno znanja. sto se tice ostalih komponenti vidim da imas evolution i bgm glavu tako da visina timinga nebi trebala predstavljati nikakav problem!
slobodno naruci tu radilicu!
p.s.s
jel evolution original ili je neka izradbena verzija?
gogo180:
ja sad neznam koja je od te dvije ta radilica koju sam ja izabrao pogledaj molim te gore evolution je ručni rad kučelj smeče ali služi svrsi.. a daj mi reci dali ja dobijem taj distancer uz tu radilicu i kakva štelanja tu ima pojasni ....
ivanm:
Distancer digne cilindar koliko je hod radilice visi od standardne da klip u gmt dodje do ruba cilindra.
gogo180:
i šta tu treba štelat :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju