Tehnički kutak > Tehnička pitanja
sp-180 radilica
gogo180:
ja ču to sve uradit sam bez ikakvih pomagala pa ču vas sve obavjestit... jel dogovoreno.....
dino_180:
--- Citat: gogo180 - 22 Travanj, 2010, 16:03:15 ---ja ču to sve uradit sam bez ikakvih pomagala pa ču vas sve obavjestit... jel dogovoreno.....
--- Kraj citata ---
daj jurči da složi on je meni slagao skuter i...........JAO..... :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
SRAD:
--- Citat: gogo180 - 22 Travanj, 2010, 16:03:15 ---ja ču to sve uradit sam bez ikakvih pomagala pa ču vas sve obavjestit... jel dogovoreno.....
--- Kraj citata ---
Kada postaviš distancer ispod cilindra sa stroker radilicom i kada je klip u DMT donji bridovi prilivnih te ispušnog kanala trebaju biti u razini sa klipom, isto kao kada na standardnom SP-u spustiš klip u DMT.
gogo180:
sasvim normalno kad dobiješ distance.. ja mislim da tu nema štelanja paljenja ... eto kažem vam čim dođe sad plaća za 10 15 dana kupit ču to sve i sam slagat pa ču vidjet.... paljenje se nema šta štelat to ako je drugaći timing paljenja onda je to odmah proizvađać radilice napravio pa onaj mali osigurač na magnetu pomakeo u onu stranu u koju je potrebno ako me kužite.... :dontknow: :icon_scratch: ??? :headbang:
SPecial:
Ti kupujes radilicu,a ne magnet.
Iz tog ase da zakljuciti kako proizvođac nema veze sa tvojim magnetom.
I treba stelati paljenje jer se sve mjenja,od hoda radilice do brzine vrtnje. Znaju ljudi sta pricaju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju