Tehnički kutak > Tuning skutera

pomoc oko zmigavaca

<< < (8/9) > >>

mrcina:
ovako što tebe muči što sporije blinka ili što non stop svijetli???

kad ti kihne žmigavac automat dobije upozorenje te neravnomjerno žmiga tako da ti znaš da ti je kihnuo žmigavac samo pogledom na lampicu žmigavca na ploči.
tako bi ti trebalo biti i na skuteru i na autu.

ako si stavio lampicu u jedan 5 au drugi 10 imat češ neravnomjerno žmiganje zbog povratne informacije samom automatu.

toga prije nije bilo dok sada to imaju svi.

igor.sb:
da si citao od pocetka znao bi

rekao sam kod brata  kad se spoje zmigavci od auta(odozada, ne bitno) sporije blinka, kod frenda, zablica jednom i onda stalno svijetli...sad znam i sam da nesto s njegovim relejom nije u redu

i kao sto sam vec rekao, kad se vrate nazad seriski zmigavci, bilo kod brata, bilo kod frenda sve je u redu, blinka normalno kako bi i trebalo

sto se mene tice ova tema moze pod lokot

BunnyRabbit:
Kakva povratna informacija? Pa nije to komp. Promjene sa parametri kruga i sve drugačije radi. A što se godišta tiče, čak su i na fičekima žmigavci počeli prže blinkat, ako jedna žaruljica pregori.

Glavno da čovjek sredi žmigavce da rade kako treba i da uživa. Moj savjet - probaj naći žaruljice iste snage ili si izračunaj koji otpor trebaš staviti u krug i sve če raditi kako treba, a što je najvažnije, imat ćeš žmigavce kakve želiš.

igor.sb:
BunnyRabbit  :icon_thumright:

mrcina:
laku noč

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju