Tehnički kutak > Tuning skutera
U startu na zadnji- kako postići?
Kemo_nrg:
ako nezelite pomoci, nemoj te ni pisati nikako
--- Citat: CoK - 20 Travanj, 2010, 00:06:58 ---Kad bi svi znali odgovor na tvoje pitanje,svi bi se vozili na zadnjem i bar bi bio must have.
Aj zamisli pitanje - Kaj da stavim da mi skuter hice na zadnji... jesi? OK
Kupi jaci kit, i nađi upute za busenje airboxa dizna je prevelika za serijski fi na kucistu :dontknow:
Ili mozes smrsavit :glasses9:
--- Kraj citata ---
ahaa , kolumbo, onda ti meni reci od cega zavisi hocel ti skuter ici na zadnji kad dajes gas ? od vremena? od boje motora? , nisam dzabe pitao jer sam vidio da moze al treba ustelati start, nisam pitao nemoguce, nemoj pisati ako neznas odgovora , ti si se rodio i odma sve znas , bravo svaka cast :notworthy:
ferkahr:
lakse rolice i pravi majstor da ti to ustela i to je to .... al nes imat krajnju
CoK:
--- Citat: Kemo_nrg - 20 Travanj, 2010, 01:05:33 ---ako nezelite pomoci, nemoj te ni pisati nikako
ahaa , kolumbo, onda ti meni reci od cega zavisi hocel ti skuter ici na zadnji kad dajes gas ? od vremena? od boje motora? , nisam dzabe pitao jer sam vidio da moze al treba ustelati start, nisam pitao nemoguce, nemoj pisati ako neznas odgovora , ti si se rodio i odma sve znas , bravo svaka cast :notworthy:
--- Kraj citata ---
Deeeckooooo,ajde oladiiiii
minarelli serijala baca na zadnji,mogo bi to zabit na nrga i mirna BiH
mozda da sjednes malo prema iza :dontknow:
--- Citat: ferkahr - 20 Travanj, 2010, 01:12:30 ---lakse rolice i pravi majstor da ti to ustela i to je to .... al nes imat krajnju
--- Kraj citata ---
i njega moras nac to svakako
ko ima gus na piaggiu da baca na zadnji?
Crazy Kuree:
kupiš deltu, crvene opruge na najjače i propinjat će se a isto tak i sjebat navoje na radilici, poklopac variomata, ventilator itd. od velikog trzaja, nije ti to fora, fora je kad imaš dovoljno jak setup da ide sami na gas kroz ubrzanje bez trzaja :icon_biggrin: i s tim i base kitem pitanje je dali može na runneru
J.U.R.C.A:
do sad sve konkretni odgovori da nemogu biti konkretniji. stvarno pomazete covjeku..
nrg sa base kitom ne da mora bacati na zadnji nego mora istrgavati volan iz ruke!
problem je ocito sto imas premekane federcice na kvacilu jer kako kazes vuce lagano do 5 , 10 na sat i onda eksplodira.
morao bi tvrdje federe na kvacilu staviti za nijansu i vratiti serijski feder kontrasta jer smo ustanovili vec po 100 ti put da je malossi bijeli jako premekan!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju