Tehnički kutak > Tuning skutera

U startu na zadnji- kako postići?

<< < (7/11) > >>

vanjossi:

--- Citat: Kemo_nrg - 27 Travanj, 2010, 22:56:15 ---hahah pa nije ovo high end, ccc , aj vidim da niko nemoze pomoci, jedini sto pomaze je JURCA , nama sam konto da moram stavit tvrdje federe kvacila da bi trzo na startu na zadnji , i sad crazy_kure kaze da ako stavim tvrdje federe kvacila da cu
"sjebat navoje na radilici, poklopac variomata, ventilator itd"    :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
pa znam da nije high end, haha, jel ide tebi taj skuter sad uopće na zadnji? imas brdo dijelova napisano, pa ako si vec to sam slozio da te ovako jedna sitnica j#be  :dontknow:

Kemo_nrg:

--- Citat: vanjossi - 28 Travanj, 2010, 15:02:52 ---pa znam da nije high end, haha, jel ide tebi taj skuter sad uopće na zadnji? imas brdo dijelova napisano, pa ako si vec to sam slozio da te ovako jedna sitnica j#be  :dontknow:

--- Kraj citata ---
sve sam radim , al nisam bio siguran za ove federe  :)

neide na zadnji, jer pocne cupati tek na 5-10km/h , kad na toj brzini cimnem malo skroz i pun gas onda ide na zadnji,
kupicu cim naletim negdje tvrdje federe pa cu onda vidit sta ce biti

vanjossi:
bit ce ti dosta bijeli iz malossi pakiranja za original kvačilo.
nebi ti bilo loše da pogledaš koliko ima masti u zadnjim polutkama i da dodaš ukoliko nedostaje  :icon_thumright:

ForRace3:
Nemojte pricat gluposti da gus na Piaggio ne trga na zadnji...(Radi se o Runneru)

Moj setup je bio po ljeti:

MALOSSI SPORT-POLINI FOR RACE 2-DELL 17,5-FLY-REDSPONGE...i motor iskreno nije imao top krajnju, ali zato cupa jebeno! ;)
A sta ce tek bit sa setupom MHR REPLICA-DELL 21-FOR RACE 2

CoK:
da ne otvaram temu novu,i mene zanima sta da napravim na bb da ide na gas gore  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju