Općenito > Generalno o skuterima

sta ste prvo vozili ?

<< < (20/33) > >>

Aprilliante:
A kaj da Vam velim tomosa normalno prvo automatik onda apn-ca Bt-a sve kaj mi nije bilo žal isturpijat do bola onda je došlo malo finije rs-ica 125 pa tuono pa sad čemo dalje vidjet možda SR i tako

edo haker:
dok sam bio manji patio sam za tomosom automatikom s rezonantnim spuhom, joj kad onak prducka :-D
al onda je frend kupio (il nabavio-neam blage veze) onaj tomos tori jbt to je fkt ludo, onaj motor sto ima kotace s tački (iltiga gradjevinskih kolica)
nakon toga furo sam sym-a od frenda i neki motor nalik tomosu sto je imao slow rider (frend iz osnovnjaka)
onda malo po malo kreno na pugu vivaciti-yu (cak uspio past s njega - s ne bas cistom glavom ) i prodo ga sad eno neosa....malo se se igrat s njime kit i radilica su naruceni...spuh se trazi ...bit ce nes od njega...

IceMan:
1. Tomos Automatik 82´
2. Tomos Automatik 91´
3. Tomos Apn 6 01´
4. Piaggio Zip 2t 09´

AutomaticA3MS:

--- Citat: JogFromYamaha - 20 Svibanj, 2010, 19:30:14 ---1994 godiste yamaha pw 50 ograniceni s pocetka na 15km/h
ah bili su to dani kada se vozilo crveno bijelu jurilicu obljepljenu slicicama s zvaka i zivotinjskog carstva  :toothy11:

--- Kraj citata ---

I meni je prvi motor Pw 50, al moja ide ko zvijer.. Imam je i dan danas.. Jutros izvezo malo da očistim karb da upalim da mi se brat može vozati  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Nincevic:
Prvi motor je bio mini moto 50  :toothy12
2-tomos automaic
3-midi cross 110 ccm
4-luna speedjet-R
5-Cross Zongshen orion 250
6- Vx 125  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju