Tehnički kutak > Tuning skutera

dal je ispravno

<< < (2/3) > >>

oliver:
kod meni je rucni cok i na 17.5 je bio rucni al ga nisam digao za da zapali palio je i bez coka al sada na 21 moram da dignem cok da bi zapalio skuter

3alfa3:

--- Citat: oliver - 18 Travanj, 2010, 00:41:00 ---kod meni je rucni cok i na 17.5 je bio rucni al ga nisam digao za da zapali palio je i bez coka al sada na 21 moram da dignem cok da bi zapalio skuter

--- Kraj citata ---

Tako bi to trebalo biti kad je skut hladan

marko_AeRoX:

--- Citat: 3alfa3 - 18 Travanj, 2010, 00:24:22 ---Problem el. choka (barem na piaggiu) je taj sto u slucaju da sa zagrijanim skutom stanes na minutu, chok ostane tih minutu bez struje, grijac u njemu ne radi i ohladi mu vosak koji sirenjem deaktivira iglicu choka. I onda imas situaciju da kod paljenja zapravo potpuno zagrijane mashine chok bude aktiviran (ne zna chok koja je temperatura mashine - on samo zna kolika je temperatura voska u njemu) i skuter bez gasa ne moze radit (gasom se zapravo daje zrak - ugrubo receno).

Rjesenje je stavljanje manualnog choka - preporucam tu varijantu jer je el. chok za plavuse koje su dobile skut kao poklon za krizmu  ;D

--- Kraj citata ---

haha, dobraaa  :toothy9:

i definitivno se slazem... to je problem i na ostalim skuterima s automatskim cokom vjerojatno... podupirem manual  :icon_thumright:

vktr:

--- Citat: Giz - 17 Travanj, 2010, 16:46:49 ---Yap, to je ok.  :icon_thumright:

Čok složi da obogati smjesu prilikom starta i čim zapališ, nakon par sekundi se mora isključiti jer inače zgasi skut prebogatom smjesom.

--- Kraj citata ---
znači kod mene neš nije ok jer kad ga upalim sa čokom može on raditi puuno puuuno  da se ne ugasi a čok potegnut, ne radi baš kak treba , al se ne bude zgasio  :icon_tongue:

Ensiferum:

--- Citat: 3alfa3 - 18 Travanj, 2010, 00:24:22 ---Problem el. choka (barem na piaggiu) je taj sto u slucaju da sa zagrijanim skutom stanes na minutu, chok ostane tih minutu bez struje, grijac u njemu ne radi i ohladi mu vosak koji sirenjem deaktivira iglicu choka. I onda imas situaciju da kod paljenja zapravo potpuno zagrijane mashine chok bude aktiviran (ne zna chok koja je temperatura mashine - on samo zna kolika je temperatura voska u njemu) i skuter bez gasa ne moze radit (gasom se zapravo daje zrak - ugrubo receno).

Rjesenje je stavljanje manualnog choka - preporucam tu varijantu jer je el. chok za plavuse koje su dobile skut kao poklon za krizmu  ;D

--- Kraj citata ---

ahahhaha ja san tako svog dobio  i sama pomisao na manualno da ja nes moran radit mi stvara muku  :laughing3: :laughing3: :laughing3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju