Tehnički kutak > Styling skutera
Benelli 491 - 07/08 Orange design --> UPDATE :)
ZG Hrc:
Evo da i ja pokažem svoje... ;D
Od zadnje utrke smo krenuli na novo sređivanje Benellia...
Iako nije bilo u planu sredit plastike...dogodila se nezgoda (jedan seljak mi je bacio motor sa štendera na tulumu :angry7: ...)...
--->
Prvo je pao Virtualni DIZAJN... :icon_thumright:
-->
...Evo par slika z tuluma sa rođendana... ;D
I onda kad je zrušil motor...pukla mi je zadnje plastika...pa sam poludio...
I odlučio da složim sve to bolje...jer prvi put nisam imo love za složit sve... ;D ...
Trebalo je prvo strgat do kraja sve ono od prije...i ošmirglat sve do kraja...
-->
Već sam prije zatvaro zadnjo svjetlo...(kaj će mi)...pošto je samo za trke...odlučio sam opet sve zatvorit...
Kupio stakloplastiku...i deri... Prvi put radio s tim...malo zaj***o... :D
....pa kad je već za trke...ajmo napravit sve plastike trkaće... ;D
;D
--->
Špric kit... :D
...pa reko da vidmo kak to zgleda sve zajedno.... :D
--->
Boja je već odavno odlućena koja bu bila... ;D ...pošto obožavam narančastu boju...nije bilo presudno...
CRNO-NARANČASTA... :icon_thumright:
...prvo baza...BIJELA... ;D
...malo je ponestalo za felge...al nema veze... ;D
---> A kak je išlo dalje...slijedi kasnije... :toothy9:
P.A.L.A.C:
jebla vas vise narandjasta, lol. :toothy11:
koji je setup motora?? koju klasu vozis??
ZG Hrc:
--- Citat: P.A.L.A.C - 16 Kolovoz, 2007, 22:32:46 ---jebla vas vise narandjasta, lol. :toothy11:
--- Kraj citata ---
Evo Benjamin zna zašto narančasta... :) ...i kolko dugo nosim narančasto...(tenisice, majce, torbu......)...
Bio je i prije motor narančast ali fluorescentni, pa je izgledalo ko da je crven...i to me živciralo, pa sam uzo samo narančastu... ;D
--- Citat: P.A.L.A.C - 16 Kolovoz, 2007, 22:32:46 ---koji je setup motora?? koju klasu vozis??
--- Kraj citata ---
http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&task=view&id=383&Itemid=65
....ali sad je pao "malo" jači tJuning ;D...al o tome neću... ;D
Prvo treba vidit jel se trud isplatio... ...a to bumo znali za tjedan dana.... :)
Punisher:
Svatko voli nešto drugo tako i da je narančasta... pa što ??
Samo ti sve sredi pa stavi slike, po ovim dosadašnjim hebeno će ispasti :icon_thumright:
pitaNS:
ma taj beneli izgleda jebeno dobro...biće extra garant, obavezno stavi slike posle...
ja ako budem farbao motor ikada biće skrooooooz crn, ni jedne druge boje na njemu...to mi je vrh!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju