Općenito > Generalno o skuterima

sr50/aerox50/nrg50/runner50/neka druga marka 50 :P

<< < (18/20) > >>

3alfa3:
Sad da ti kazem u vezi okretaja i stelanja prijenosa:

Ako imas po ravnom 10200-10500 okretaja u ubrzanju, onda je to to za taj setup. Meni je na moju tezinu to bilo tako, a ti si tu negdje pa bi i kod tebe tako trebalo biti.

A savjet za dugotrajnost ti je da ga pustis minutu kad je hladan da radi u leru (sa chokom pali i ugasi chok nakon 10 sekundi), onda kreni i vrlo vrlo pazljivo i sa ne prevelikim orkretajima barem dok se ne upali 4 ili 5 crtica pokazivaca temperature. Od onda do 6. crtice vozi normalno, a kad dodje do 6. crtice (radna temperatura) onda ga deri kako hoces

bole:
ma danas ga nisam niti tjero jako.. voziko sam se 10-15 km , 50-60 i onda sam na jednoj ravnici sam stisuno.. to je vec bio sigurno vruc nakon 15 km :D

Ensiferum:
cekkkkk malo 6 crtica ebo ga led
meni e 4 kad uvati deriiiiiiii posto mi na magistrali vecinom bude na 4 -5 :dontknow:
6 tesko vata sada liti oce  :icon_biggrin:

3alfa3:

--- Citat: Ensiferum - 19 Travanj, 2010, 23:17:39 ---cekkkkk malo 6 crtica ebo ga led
meni e 4 kad uvati deriiiiiiii posto mi na magistrali vecinom bude na 4 -5 :dontknow:
6 tesko vata sada liti oce  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

E da, al ovdje se radi o dobro postelanom karbu koji ne zalijeva  pretjerano cilindar  :toothy12:

A i ti pokazivaci - nisu bas za usporedbu, ali kad se naviknes u praksi, ravnas se prema tome.
Recimo, na ovom NRGu pokazivac po ljeti ne moze past sa 6 na 5 crtica osim ako se spustas sa 1/4 gasa niz Sljeme ili neku jako dugu nizbrdicu barem 50+ km/h.
Mozda na temperaturama oko 15C mozes vozit i sa 5 crtica, ako ne forsiras, a ides brzo, ali zapravo je najcesce na 6 crtica

doritos:
svaka cast na odluci i na tome da si imao pare za tog nrg...super je skut,ocuvanost, slozen i trajnost ai mislim da ide jako dobro... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju