Tehnički kutak > Tehnička pitanja

felge...

<< < (2/3) > >>

obrez_boy:

--- Citat: luna500rr - 19 Travanj, 2010, 21:52:32 ---Disk nazad lako rjesis, naprjed neznam kako izgleda mono vilica, al vjerovatno se moze nekakav lager staviti i protrati ax kao na svakom drugom skutu...
Za nazad napravis prihvat za kljesta, namjestis glavcinu te nabavis ljevu rucku s pumpicom

--- Kraj citata ---
ovo za zadnju mi se sviđa  :icon_thumright:
znači netreba promijenit blok? a jel ce ic nesto drukcije zbog sekundara na luni? :dontknow:
a za prvu felgu bi trebalo bit nekakvo rješenje...pitat ću Slowa i Roberta kad dodju u posjetu mom skuteru ovaj vikend  :icon_thumright: :icon_thumright:

luna500rr:

--- Citat: obrez_boy - 19 Travanj, 2010, 22:08:37 ---ovo za zadnju mi se sviđa  :icon_thumright:
znači netreba promijenit blok? a jel ce ic nesto drukcije zbog sekundara na luni? :dontknow:
a za prvu felgu bi trebalo bit nekakvo rješenje...pitat ću Slowa i Roberta kad dodju u posjetu mom skuteru ovaj vikend  :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Pa neznam dali pase, ako imas priliku pokusaj staviti glavcinu od SF-a na lunu i vidi...

CoK:
Bit ce to jako zanimljivo i jako tesko u svakom slucaju  :icon_thumright:

doc-sr150:
molim moda koj je obrisao moje postove da mi se javi na pm...

CoK:

--- Citat: doc-sr150 - 20 Travanj, 2010, 00:29:07 ---molim moda koj je obrisao moje postove da mi se javi na pm...

--- Kraj citata ---
lol

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju