Tehnički kutak > Tehnička pitanja
kočinice..sf2
kloky:
uf, dobro ste me sitili ja 8 god nisam ulje prominio u kočnicama, i primjetio sam da mi se prednja kočnica slabije vrača :BangHead: :tuptup: :falafala:
nrg extreme:
--- Citat: gokiSP - 17 Travanj, 2010, 14:16:58 ---on ima mc2 koji je vjerojatno star oko 10 godina, pa ako je i lajtung toliko star...ja znam da je meni gumeni lajtung star nekih 8 godina radio probleme po toplom vremenu :happy8:
--- Kraj citata ---
Jep,nrg extreme ko što piše star 10 god.
Nisam ni razmišljo da mi je lajtung do dekla gumen pa se raširi,vjerojatno je zbog toga jer mi se to događa
kad je toplije vrijeme.znači rješenje bi bili novi lajtunzi,najbolje pleteni. ::) ::)
nrg extreme:
Da ne otvaram novu temu.
Trebam promijenit disk pločice na nrgu,zadnje.
Problem je u tome što se jedan cilindar neće vratit da stavim pločicu(desni ako se gleda zada.)
Prije sam stavljo pločice bez problema a sad se neće vratit cilindar kolko god ga pritisko.
Kako bi bilo najbolje to riješit? ???
gokiSP:
Ako nikako ne ide (jesi probao klještima/papagajkama?), otvori onaj sarafić za odzračivanje pa onda probaj. :dontknow:
nrg extreme:
Pa guro sam cilndar preko stare pločice jer ne mogu drugačije prići cilindru,jedimo da kotač skidam.
Oću morat sve ponovo odzračivat ako odšarafim šaraf za odzračivanje,to sam si ostavio kao zadnju opciju. :confused5: :confused5:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju