Tehnički kutak > Tuning skutera
Leo Vince RS - pitanje
mario_f15:
ma imo sam taj spuh
nije ni za k*urac
zvuk neki pistav
kaki 650kn..lol
ne kupuj to :toothy3:
0 bodova naspram zx,tt i ostalih . :D
Nabukodonozor:
.. puno para,mnogo kume!! ..
.. ja prodao zxa nekom liku preko nj.. za 400kna,koji živi na nekom brdu :laughing6:
nije znao ispuniti opću uplatnicu,poslao mu na majke mi i dečko uplatio!!!
više sam love potrošio na mob dok sam mu objasnio kako što treba,ugraditi i ispisati opću upl.
jer imao sam dva(jednog prebojam u crno,i stoji,pa ih mjenjao)
ako uzimaš ovakvog lea sa slike,ne chrom,lakiraj ga u crno ili ako ti se sviđa boja kupi litru WDa 40
pa svaki put poslije kiše peri i premaži :laughing6: :drunken_smilie:
pralas:
650 kn za polovnog?novi tt kosta 800kn,a jos je jaci i ljepsi!ne isplati se,nemoj ga uzimati cijena je prenapuhana!!! :o
trucker tga:
Hvala svima na savjetima.Ipak sam se odlučio za Gianelli extra,budem vidio dal ću uzeti obični ili chrom.Još samo da pitam a da ne otvaram novu temu,koju diznu staviti u gurtner 12 budući da kit ne mislim stavljat,koje rolice (variomat Polini speed control).Te da li bi trebao mijenjati centralni feder sad je neki crveni i žute opruge kvačila za što misli da su serij ???ski na skuteru. ??? ???
pralas:
dobar izbor ;D,na tvom mjestu bi uzeo chrom verziju nije skupa 1100kn a ipak je kromiran...koju sad diznu imas?u variomat stavi pola gr lakse ili 1 gr lakse...moras testirati kako najbolje ide...centralni ostavi ser,ako su ti federi kvacila ser. stavi malo tvrde! :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju