Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Ne linearno istrosen remen. Uzrok.
BoLT3K:
--- Citat: 3alfa3 - 15 Travanj, 2010, 21:45:13 ---Nije se on tako izjeo nego se tako sasuo kad je puko.
Stavi novi i ne brini.
Zapravo, ne brini ako nisi podlagao variomat ili svinuo polutke kako bi remen bio paralelan i glatko prenosio snagu
--- Kraj citata ---
Ne, ne. :)
Da lijepo objasim sta je bilo.
Na 5600km sam prvi put skinuo deklo. Sreca pa sam skinuo. Imao sam i sto vidjeti. Remen istrosen isto kao na slikama, samo sto nije pukal bio.
Kada sam ga skidao, pukao je(skidao fuš varijantom) :D
igor.sb:
--- Citat: BoLT3K - 15 Travanj, 2010, 21:47:50 ---(skidao fuš varijantom) :D
--- Kraj citata ---
škarama?
3alfa3:
--- Citat: BoLT3K - 15 Travanj, 2010, 21:47:50 ---Ne, ne. :)
Da lijepo objasim sta je bilo.
Na 5600km sam prvi put skinuo deklo. Sreca pa sam skinuo. Imao sam i sto vidjeti. Remen istrosen isto kao na slikama, samo sto nije pukal bio.
Kada sam ga skidao, pukao je(skidao fuš varijantom) :D
--- Kraj citata ---
Ako nisi prckao po variomatu i/ili savinuo polutke, samo stavi novi remen i ne brini. Ovaj je ocito bio los.
Jesi mozda stavljao sumanuto tvrd centralni feder?
BoLT3K:
Po variomatu nista dirano, samo 2 puta promijenjene rolne. (Kineske se brzo trose, tako da sam potrosio 2 para, i onda sam dosao pameti i kupio ne Kineske)
Polutke mislim da su uredu.
Centralni Malossi-bijeli.
3alfa3:
--- Citat: BoLT3K - 15 Travanj, 2010, 21:57:02 ---Po variomatu nista dirano, samo 2 puta promijenjene rolne. (Kineske se brzo trose, tako da sam potrosio 2 para, i onda sam dosao pameti i kupio ne Kineske)
Polutke mislim da su uredu.
Centralni Malossi-bijeli.
--- Kraj citata ---
Stavi onda samo novi remen. Po mogucnosti neki kvalitetni, ali identicnih dimenzija kao originalni
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju