Ostalo > Svijet računala i mobitela
Kako da saznam koju mreznu karticu imam???
Faba:
--- Citat: dhorvat - 15 Travanj, 2010, 11:44:27 ---Mrežna kartica? Jesi siguran da imaš mrežnu karticu kao karticu? Ako da nađi na njoj neki ID i googlaj, naći ćeš drivere sigurno :headbang:
S druge strane veća je vjerojatnost da imaš samo mrežni kontroler koji je integriran na matičnoj ploči pa ti trebaju samo driveri od matične ploče :icon_thumright:
Ako nešto nije jasno pitaj :laughing7:
--- Kraj citata ---
Dosta tog mi nije jasno :toothy11:,pa idemo iz pocetka
Dao sam jednom decku koji ide na FER komp da mi izbrise sve sa hard diskova i da mi nanovo instalira xp.Da mu olaksam poso potrazio sam drivere,ali sam nasao samo od maticne ploce (predpostavljam da je ostalo skinuo s interneta)
Donesem kompjuter doma,sve radi,ali internet naravno ne :happy8:.Zovem u T-com i oni su mi pomogli da je sve s njihove strane slozeno i kaže mi ovaj lik da mi trebaju jos driveri mrezne kartice(ili mreznog konektra) pa ce mi sve radit.I sad je naravno problem u tome sta neznam koji i kakvi driveri mi trebaju,di ih trebam instalirat itd.
Ovaj decko nije nista sfuso 100%,valjda zaboravio instalirat te drivere,a sam mi ga se neda gnjavit zato sta mora ucit za fakultet.
Svaka pomoc dobrodosla :help:
istipa622:
pa meni pod Network adapters piše Bluetooth i Intel (PRO) Wireless..možda je tako i tebi,pa izlistaj sve od reda i negdje mora pisat wireless ili neš slično :icon_scratch:
dhorvat:
Reci mi dal znaš prepoznati da li imaš integriranu mrežnu karticu? Vrlo vjerojatno da je integrirana i nije se driver podigo.
Aj molim te mi slikaj kučište odozada i otvori lijevu stranicu (lijevu ako gledaš kučište sprijeda) i poslikaj mi matičnu ploču :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
katastrofa
lspci :icon_biggrin:
Pupo:
everest čuda radi kad neznaš što imaš u kompu :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju