Ostalo > Svijet računala i mobitela
Kako da saznam koju mreznu karticu imam???
Pupo:
Imaš 99% neku realtek mrežnu karticu. Instaliraj si everest i vidjet ćeš točno o kojem se modelu radi!
dhorvat:
--- Citat: Pupo - 16 Travanj, 2010, 12:14:20 ---Imaš 99% neku realtek mrežnu karticu. Instaliraj si everest i vidjet ćeš točno o kojem se modelu radi!
--- Kraj citata ---
Točno to :icon_thumright:
Kad tamo saznaš koju matičnu imaš, skini driver za chipset ili ako ima odvojeno za communications ili LAN ili tako nešto, skini driver, instaliraj, i restartaj komp. Trebao si mi malo bliže poslikat matičnu da se vidi onaj kod na njoj pa bi ti to ja napravio umjesto tebe :laughing7:
Faba:
--- Citat: Pupo - 16 Travanj, 2010, 12:14:20 ---Imaš 99% neku realtek mrežnu karticu. Instaliraj si everest i vidjet ćeš točno o kojem se modelu radi!
--- Kraj citata ---
--- Citat: dhorvat - 16 Travanj, 2010, 12:57:25 ---Točno to :icon_thumright:
Kad tamo saznaš koju matičnu imaš, skini driver za chipset ili ako ima odvojeno za communications ili LAN ili tako nešto, skini driver, instaliraj, i restartaj komp. Trebao si mi malo bliže poslikat matičnu da se vidi onaj kod na njoj pa bi ti to ja napravio umjesto tebe :laughing7:
--- Kraj citata ---
Sutra cu sve provjerit sve ono,sad nemam vremena.
Puno hvala svima :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Nabukodonozor:
.. pročitaj oznaku ploče i napiši točno(npr Foxcoon A79AS,ASUS Via KT 800) !!
i dolje u samom desnom uglu pročitaj reviziju,npr rev 1.2 ..
pa ti pošaljem link ili driver ..
Faba:
--- Citat: Nabukodonozor - 28 Travanj, 2010, 01:44:19 ---.. pročitaj oznaku ploče i napiši točno(npr Foxcoon A79AS,ASUS Via KT 800) !!
i dolje u samom desnom uglu pročitaj reviziju,npr rev 1.2 ..
pa ti pošaljem link ili driver ..
--- Kraj citata ---
Hvala ali netreba ;D
Sve je slozeno i radi kako treba
Decko koji je slago nanovo je instalirao drivere za maticnu plocu pa je i mrezna kartica proradila :icon_thumright:
Hvala svima :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju