Ostalo > Svijet računala i mobitela

Kako da saznam koju mreznu karticu imam???

<< < (4/9) > >>

Pupo:
Imaš 99% neku realtek mrežnu karticu. Instaliraj si everest i vidjet ćeš točno  o kojem se modelu radi!

dhorvat:

--- Citat: Pupo - 16 Travanj, 2010, 12:14:20 ---Imaš 99% neku realtek mrežnu karticu. Instaliraj si everest i vidjet ćeš točno  o kojem se modelu radi!

--- Kraj citata ---

Točno to  :icon_thumright:

Kad tamo saznaš koju matičnu imaš, skini driver za chipset ili ako ima odvojeno za communications ili LAN ili tako nešto, skini driver, instaliraj, i restartaj komp. Trebao si mi malo bliže poslikat matičnu da se vidi onaj kod na njoj pa bi ti to ja napravio umjesto tebe  :laughing7:

Faba:

--- Citat: Pupo - 16 Travanj, 2010, 12:14:20 ---Imaš 99% neku realtek mrežnu karticu. Instaliraj si everest i vidjet ćeš točno  o kojem se modelu radi!

--- Kraj citata ---

--- Citat: dhorvat - 16 Travanj, 2010, 12:57:25 ---Točno to  :icon_thumright:

Kad tamo saznaš koju matičnu imaš, skini driver za chipset ili ako ima odvojeno za communications ili LAN ili tako nešto, skini driver, instaliraj, i restartaj komp. Trebao si mi malo bliže poslikat matičnu da se vidi onaj kod na njoj pa bi ti to ja napravio umjesto tebe  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Sutra cu sve provjerit sve ono,sad nemam vremena.

Puno hvala svima :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Nabukodonozor:
.. pročitaj oznaku ploče i napiši točno(npr Foxcoon A79AS,ASUS Via KT 800) !!
   i dolje u samom desnom uglu pročitaj reviziju,npr rev 1.2 .. 
   pa ti pošaljem link ili driver ..

Faba:

--- Citat: Nabukodonozor - 28 Travanj, 2010, 01:44:19 ---.. pročitaj oznaku ploče i napiši točno(npr Foxcoon A79AS,ASUS Via KT 800) !!
   i dolje u samom desnom uglu pročitaj reviziju,npr rev 1.2 .. 
   pa ti pošaljem link ili driver ..

--- Kraj citata ---

Hvala ali netreba  ;D
Sve je slozeno  i radi kako treba

Decko koji je slago nanovo je instalirao drivere za maticnu plocu pa je i mrezna kartica proradila  :icon_thumright:
Hvala svima  :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju