Tehnički kutak > Tuning skutera
Zx prepravljen
Hrga:
evo stavio sam na svoj zx i odlicno radi s tim da nisam promjenio rolice ni federe prvo mu treba da se razvrti ali poslje ko bijesan cupa asfalt jedva drzim volan i mom prijatelju odkad je stavio taj spuh osla 3klipa i 3 cilindra e sad jer bi meni moglo sta bit
SlowRider:
--- Citat: Hrga - 16 Kolovoz, 2007, 17:01:28 ---evo stavio sam na svoj zx i odlicno radi s tim da nisam promjenio rolice ni federe prvo mu treba da se razvrti ali poslje ko bijesan cupa asfalt jedva drzim volan i mom prijatelju odkad je stavio taj spuh osla 3klipa i 3 cilindra e sad jer bi meni moglo sta bit
--- Kraj citata ---
Postoji mogucnost da ste "zacepili" auspuh od varenja i masina se pregrijava zbog toga.
vpucko:
da moze bit kako ste varili da se masa kupila unutar one cijevi sto ide u top (prigusivac) pa mu je tu smanjen protok, ali ovako nista nemoze bit niti ima kakve razlike bio tebi top gore, dolje ili na sredini
Hrga:
ma sve je super i nisamo mi varili moram vam stavit sliku kako je sad na mom
P.A.L.A.C:
ako kaze da motor ide puno bolje, onda ne vjerujem da su zacepili taj dio, jel bi jos popusio na performansama.
mozda taj frend ne zna to odrzavat, ko zna sta je radio, obavezno veca dizna jel motor vrti vise i nema dovoljno benge za tolike okretaje, pa se i pregrijava
i lako moze zaribat. ma moze bit svasta. :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju