Tehnički kutak > Tuning skutera

Zx prepravljen

<< < (4/8) > >>

Hrga:
sad ide jos bolje sutra ide veca dizna + redsponge i sad neznam koje role ja sam mislio 7g a sad vi recite i da blokada ide dole

pitaNS:
aj da ne otvaram novu temu ovde ću potražiti savet a u vezi je sa ZX-om... :icon_biggrin:

došlo je vreme da se kupi neki auspuh pa se dvoumim između 2 (a vi mi recite ako bi trebao da se dvoumim između još nekog)
znači interesuje me iz kog auspuha će full serijala izvlačiti veću snagu i manje opterećenje po mašinu????

ZX
  ili Laser X pro

SlowRider:

--- Citat: pitaNS - 27 Kolovoz, 2007, 16:52:29 ---aj da ne otvaram novu temu ovde ću potražiti savet a u vezi je sa ZX-om... :icon_biggrin:

došlo je vreme da se kupi neki auspuh pa se dvoumim između 2 (a vi mi recite ako bi trebao da se dvoumim između još nekog)
znači interesuje me iz kog auspuha će full serijala izvlačiti veću snagu i manje opterećenje po mašinu????

ZX
  ili Laser X pro

--- Kraj citata ---

Zaboravio sam kakav je Leser na Peugeotu, ali mislim da bi prije njega uzeo nego ZX-a.
Inace na Minarelliju je opasan auspuh, dosta bolji od ZX-a

Mr J:
LASER!  :icon_thumright:

SlowRider:
Ove komore u Lasera me podsijecaju na Narda, i vece su od ZX-a, tako da je Laser bolji auspuh.
Mozda bi ZX bio bolji na nizim okretajima...a Laser bi mogao imati vecu krajnju.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju