Tehnički kutak > Tuning skutera
Zx prepravljen
Hrga:
sad ide jos bolje sutra ide veca dizna + redsponge i sad neznam koje role ja sam mislio 7g a sad vi recite i da blokada ide dole
pitaNS:
aj da ne otvaram novu temu ovde ću potražiti savet a u vezi je sa ZX-om... :icon_biggrin:
došlo je vreme da se kupi neki auspuh pa se dvoumim između 2 (a vi mi recite ako bi trebao da se dvoumim između još nekog)
znači interesuje me iz kog auspuha će full serijala izvlačiti veću snagu i manje opterećenje po mašinu????
ZX
ili Laser X pro
SlowRider:
--- Citat: pitaNS - 27 Kolovoz, 2007, 16:52:29 ---aj da ne otvaram novu temu ovde ću potražiti savet a u vezi je sa ZX-om... :icon_biggrin:
došlo je vreme da se kupi neki auspuh pa se dvoumim između 2 (a vi mi recite ako bi trebao da se dvoumim između još nekog)
znači interesuje me iz kog auspuha će full serijala izvlačiti veću snagu i manje opterećenje po mašinu????
ZX
ili Laser X pro
--- Kraj citata ---
Zaboravio sam kakav je Leser na Peugeotu, ali mislim da bi prije njega uzeo nego ZX-a.
Inace na Minarelliju je opasan auspuh, dosta bolji od ZX-a
Mr J:
LASER! :icon_thumright:
SlowRider:
Ove komore u Lasera me podsijecaju na Narda, i vece su od ZX-a, tako da je Laser bolji auspuh.
Mozda bi ZX bio bolji na nizim okretajima...a Laser bi mogao imati vecu krajnju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju