Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Monster Far Runner

<< < (5/8) > >>

Luka 0101:
zbog ovog imas pivu  :icon_thumright:

DevMichele:
odlicni su oba ranera ,a to sta svi seru po njima i sta je svima to lako od vas zapravo nikad necemo nista slicno vidjeti

Nikon:
jasno mi je da se o ukusima ne raspravlja, al kad je vec tema showoff onda iman i ja ka i svak drugi pravo rec svidja mi se ili ne svidja mi se..

s obzirom da ne volim kerefeke na motorima i da mi je svako "styling" led zmiganje, osvjetljenje selo.... i to se smatra selom u gradu di zivim ... sta je tu problem...

to znaci da sam ja glup i nisan moga potrosit jos 500kn za napravit nesto sl. ?

daj michele od tebe san ocekiva vise  :nono:

DevMichele:

--- Citat: Nikon - 14 Travanj, 2010, 20:03:10 ---jasno mi je da se o ukusima ne raspravlja, al kad je vec tema showoff onda iman i ja ka i svak drugi pravo rec svidja mi se ili ne svidja mi se..

s obzirom da ne volim kerefeke na motorima i da mi je svako "styling" led zmiganje, osvjetljenje selo.... i to se smatra selom u gradu di zivim ... sta je tu problem...

to znaci da sam ja glup i nisan moga potrosit jos 500kn za napravit nesto sl. ?

daj michele od tebe san ocekiva vise  :nono:

--- Kraj citata ---

hvala  Bogu da se o ukusima ne raspraljva al mrzim kad netko iz ljubomore kaze da ne valjda bez da obrazlozi zasto ,ok tebi je sele i to shvacam ,ali ne shvacam kako netko moze rec da je ruzno i da je pre jednostavno sto se nemogu slozit nikako sa time jer onda bi svi furali ranere sa ovkvim plastikama za koje nemogu rec da nisu isfurane

balen:

--- Citat: DevMichele - 14 Travanj, 2010, 19:59:36 ---odlicni su oba ranera ,a to sta svi seru po njima i sta je svima to lako od vas zapravo nikad necemo nista slicno vidjeti

--- Kraj citata ---
   :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju