Općenito > Maxiskuteri
spulja za runner 125
ToNYGP1Racing:
Hoces zvuk uzmes serdarevica
Hoces performanse uzes lv 4 road ili lv sbk.
Odaberi. ;D
Mislav46:
--- Citat: predatoRR - 14 Travanj, 2010, 20:03:41 ---moglo bi se rec da govorim iz vlastitog iskustva.... ;)
a to da su ti auspusi preotvoreni to je slucaj samo za kucelja...deak i serdarevic rade kvalitetne auspuhe s kojima se nista ne izgubi ili vrlo vrlo malo sto je nezamjetno....al tak i tak vecina nas stavlja spuhove samo radi zvuka i da ljepo zgleda a to sta se malo izgubi je nezamjetno za vecinu a kom smeta nek se igra sa rolicama...
a ovog 4roada nebi stavio na motor nikad jer je preodvratan....
--- Kraj citata ---
vozio sam i sa deakom i kuceljom i ista prica, izgubis sa svakom osim 4roadom a i s njim bi izgubio da nije rolica....ako si stavio kucelja na katanu onda mi je jasno zasto nevalja....isti taj deak se stavlja i na nexus 500ccm tako da nema govora da nisu preotvoreni.... :angry7:
ToNYGP1Racing:
--- Citat: Mislav46 - 14 Travanj, 2010, 20:11:23 --- vozio sam i deak i kucelj i ista prica, izgubis sa svakom osim 4roadom a i s njim bi izgubio da nije rolica....ako si stavio kucelja na katanu onda mi je jasno zasto nevalja....isti taj deak se stavlja i na nexus 500ccm tako da nema govora da nisu preotvoreni.... :angry7:
--- Kraj citata ---
Deak i serdarevic su ti zapravo spuhovi za motore vise od 600 kubika, samo ih oni prerade na granu za skutere i tako prodaju.. ::)
Mislav46:
--- Citat: ToNYGP1Racing - 14 Travanj, 2010, 20:13:08 ---Deak i serdarevic su ti zapravo spuhovi za motore vise od 600 kubika, samo ih oni prerade na granu za skutere i tako prodaju.. ::)
--- Kraj citata ---
i nije ni cudo da onda motor bruji s tolikom rupcagom na topu, mos komotno i bez auspuha vozit :toothy12:
ToNYGP1Racing:
--- Citat: Mislav46 - 14 Travanj, 2010, 20:15:29 --- i nije ni cudo da onda motor bruji s tolikom rupcagom na topu, mos komotno i bez auspuha vozit :toothy12:
--- Kraj citata ---
haha. :toothy10: Mozda bi i bio tisi bez topa.. :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju