Općenito > Propisi

Ode tablica

<< < (15/36) > >>

kristijanSR70:
vjeruj mi ni Hac nije stavio u zadnjih par godine blokada koliko je prošlo ljeto....a i sad vec padaju u NG

mario_f15:

--- Citat: kristijanSR70 - 13 Travanj, 2010, 22:19:25 ---ne vozi policija nego čovjek na tehničkom uz prisustvo policajca koji te dovede na vanredni.....tako da, možes se ti svađat s njma ali nevrijedi ti

--- Kraj citata ---
moze samo po valjcima probat.. :D

dobro kristijane.....nevrijedi s tobom  ;D

na moj ne bude sjeo nikad......a ti si ocito prodo sr-a jer si se uplasio murje.... :binkybaby:

--- Citat: kristijanSR70 - 13 Travanj, 2010, 22:20:40 ---vjeruj mi ni Hac nije stavio u zadnjih par godine blokada koliko je prošlo ljeto....a i sad vec padaju u NG

--- Kraj citata ---
  :icon_thumright:

walkay:
Ajde sad svi! Naravno da nije decko iso na izvanredni zbog retrovizora, ajde nemojte gluposti pricati! Mogli bi svi popustiti neku kaznu lagano!
Zato idem sutra prebaciti registracijsku tablicu iz dekla na staro mjesto!

kristijanSR70:
a koje reko da se ide na vanredni zobg retrovizora ?

mario kad padnes ili budes u situaciji da te zaustavi za vanredni bude ti sve jasnije

mario_f15:
svi koji ste isli na vanredni

mislim da ste svi privukli paznju policij

sa tim sto nemate retrovizore,tablica ispod,na deklu,zmigavac drugacij i ostalo...

probajte vratit skuter u seriski izgled,(sto se tice auspuha to neznam) mislim da vam je bolje

nekazem ja opet on vas moze sterat na vanredni,al manje ste uočljivi policij  :icon_thumright:

--- Citat: kristijanSR70 - 13 Travanj, 2010, 22:25:29 ---a koje reko da se ide na vanredni zobg retrovizora ?

mario kad padnes ili budes u situaciji da te zaustavi za vanredni bude ti sve jasnije

--- Kraj citata ---

ide se na vanredni tehnički zbog retrovizora.....ako nemas oba .. :)

jer si tehnički neispravan i skidaju ti tablicu  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju