Općenito > Propisi
Ode tablica
igor.sb:
desni mora bit ako ima predviđen nosac tak da ides samo na lijepe oci mario
--- Citat: petarpan - 13 Travanj, 2010, 22:08:09 ---ne znam dal smije al meni je frajer na redovnom teh napravio krug od 50m :dontknow:
--- Kraj citata ---
smije, isprobava kocnice, drifta po hali i tako :laughing7: :laughing7:
kristijanSR70:
--- Citat: petarpan - 13 Travanj, 2010, 22:08:09 ---neznam dal smije al meni je frajer na redovnom teh napravio krug od 50m :dontknow:
--- Kraj citata ---
naravno o tome vam pričAM A ISTO MOZE I NA VANREDNOM NA ZAHTJEV POLICAJCA........
tako da ono nekad si mogo bez retrovizora, mozes i danas ako si lovator...
zivi bili pa vidili.....
SlowRider:
--- Citat: kristijanSR70 - 13 Travanj, 2010, 21:51:23 ---e sad se slowreider sigurno onak zamislio ??? :drunken_smilie: da stvori blokadu koja ce radit preko bluetoth na mobu ;D ;D ;D ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
zato postoji daljinski... i dok ovaj isprobava oko tehnickog ti deaktiviras da se negdje spi*ka i taj vise sigurno nece isprobavati :laughing7:
mario_f15:
--- Citat: igor.sb - 13 Travanj, 2010, 22:10:55 ---desni mora bit ako ima predviđen nosac tak da ides samo na lijepe oci mario
smije, isprobava kocnice, drifta po hali i tako :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
piaggio zip ima nosac a nema desnog retrovizora... http://www.bikez.com/pictures/piaggio/2007/25135_0_1_2_zip%2050_Image%20credits%20-%20Piaggio.jpg
tak da....
a i ljepe oči koriste nečemu... :icon_thumright:
šta se vi toliko bojite policije...alooooo
nek mi donese nalog di pise da on ima pravo upravljat mojim vozilom,ja mu ga dam da ide na mars....ako hoce ::)
kristijanSR70:
nemam komentar
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju