Općenito > Propisi

Ode tablica

<< < (33/36) > >>

Kralja QINGQI:
ovako imam ja mogucnosti za kupit,za kupit bi trebao pitat starog zato sto sam jos u skoli.....

ja mislim da mi je glupo da pitam za svaku kategoriju motor nakon sto mi je platio polaganje A1 i sad ce B i A2 i jos 
auto i motor....neda mi se vise pitat...

on planira kupit meni jaci motor zato sto zna da sam opsjednut motorima...kao i on zato sto je on stari biker

jednostavno receno dojadilo mi ga je vise zicat za svaku glupost ko tako nemisli sta cu mu ja  :happy3:

SPecial:
Imam vozacku do 50ccma,ako se ovaj post odnosi na mene.
I ajde citaj postove pa shvati sto sam napisao,ako se odnosi na mene.

steeef:

--- Citat: Kralja QINGQI - 09 Svibanj, 2010, 19:54:28 ---ovako imam ja mogucnosti za kupit,za kupit bi trebao pitat starog zato sto sam jos u skoli.....

ja mislim da mi je glupo da pitam za svaku kategoriju motor nakon sto mi je platio polaganje A1 i sad ce B i A2 i jos 
auto i motor....neda mi se vise pitat...

on planira kupit meni jaci motor zato sto zna da sam opsjednut motorima...kao i on zato sto je on stari biker

jednostavno receno dojadilo mi ga je vise zicat za svaku glupost ko tako nemisli sta cu mu ja  :happy3:

--- Kraj citata ---

vjerujem da ti ovaj pedesetak nije pal s neba,umjsto njega sam mislil da si trebal uzet 125 da nisi ograničen na 50 km/h.

@ special,niko te ne tjera da kršiš zakon,a najmanje sam zakon..

toe sad ko da ja recimo nemam pare da vozim carreru 911 gt3 pa odem negdi i ukradem si ju..

btw i ja sam si sve sam kupoval,starci su mi platili vozačku.

SPecial:
Imas pravo,ja sam za to iskljucivo kriv. Ali to nije bit moga posta,bit je da planiram napraviti vozacku za vise ccma i postaviti se unutar zakona,ali ako me zaustavi policajac tada necu moci poloziti i time ce mi samo odmoci.

steeef:
onda si ti u startu odmažeš kad si van zakona,hehe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju