Tehnički kutak > Tuning skutera

Derbi Gp1 race/kad pokisne trokira ko blesav

<< < (4/5) > >>

Damir 2T:

--- Citat: roby44 - 15 Kolovoz, 2007, 17:47:16 ---pa ak se spuzva namoci onda ti te kapljice vodu ulaze u karb i trokira, logicno. osim toga, probaj, natoci si vodu u airbox pa da vidis....

--- Kraj citata ---

Nebi hvala  :icon_thumright: 99% da je ta voda u filteru.Usis zraka na airboxu je okrenut prema stražnjoj strani pa je lako moguce da je tuda nabaco vode,blizina lanca,gume.okrenut cu ja njega u stranu pa da vidim sta ce bit  :drunken_smilie:

Benjamin:
Nemora biti da je voda u frgi ili filteru

Moguce da ti je do struje.Odnosno kad ti voda dode na kabl od svijecice i lulicu onda ti voli probijati napon i pocne trokirati to isto se i meni desilo na mom motoru jel nevalja kabel i lulica.

Novo nije skupo nekih 30-40kn.

Kad sam ga prao ili na kisi se vozio to se desavalo.

Damir 2T:

--- Citat: Benjamin - 15 Kolovoz, 2007, 18:13:21 ---Nemora biti da je voda u frgi ili filteru

Moguce da ti je do struje.Odnosno kad ti voda dode na kabl od svijecice i lulicu onda ti voli probijati napon i pocne trokirati to isto se i meni desilo na mom motoru jel nevalja kabel i lulica.

Novo nije skupo nekih 30-40kn.

Kad sam ga prao ili na kisi se vozio to se desavalo.

--- Kraj citata ---

To te ja pitam  :icon_thumright: svaka cast napokon netko sa strujicom kao problemom to sam ceko,probat cu i to rjesenje  :notworthy:
ajmo skvadro jos koji savjet ima li jos koja kvaka ?
Usput jos se je dosta skvadre zalilo na isti model scutera sa istim problemom najvjerovatnije kupljenim kod isog gospodina " R P M d.o.o ",zanimljivo ???  ::) prdaju ti motor sa takvom greskom a u garanciji nigdje ne navedu el instalacije ili bilo kakve el djelove pod garanciju  :icon_scratch:m , jel to oni nama prodaju muda pod bubrege, kao ono kupil si motor i sad nek te prca u mozak a ja sam si opral ruke od svega , ili su ti motori namjenjeni za trzista bogata pustinjama  :drunken_smilie: da slucajno koja kap ne padne na njega,a zabunom ih nafloktani španjolac pošalje hrvatima,kaj oni k**ra* znaju to vam je ispravno al nije u garanciji :toothy12:  :toothy9:  :headbang:
A majstor koji nam bubrege prodaje pravi je politicar sa diplomatskim odgovorima puno prica a malo ti to sve govori :laughing7: a cuo sam da zna takav gnoj razbacat okolo da sve smrdi dok ti netko prepricava :headbang:  :headbang:  :headbang:

3alfa3:
Provjeri da li je konektor (ako ga tvoj skut uopce ima) kod magneta mokar iznutra na kontaktima. To je rak rana Piaggio motora.
Ako je, onda ga osusi fenom, nasprejaj sa (ali vrlo malo) WD-40 ili kontakt-sprejem ako ga imas i ponovo zastekaj. I budi pazljiv kad ga odspajas da ne iscupas zice iz njega - on ima kopcu koju je prije rastavljanja potrebno pomaknuti.

Damir 2T:

--- Citat: 3alfa3 - 15 Kolovoz, 2007, 22:52:09 ---Provjeri da li je konektor (ako ga tvoj skut uopce ima) kod magneta mokar iznutra na kontaktima. To je rak rana Piaggio motora.
Ako je, onda ga osusi fenom, nasprejaj sa (ali vrlo malo) WD-40 ili kontakt-sprejem ako ga imas i ponovo zastekaj. I budi pazljiv kad ga odspajas da ne iscupas zice iz njega - on ima kopcu koju je prije rastavljanja potrebno pomaknuti.

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:  :notworthy: Hvala majstore !!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju