Ostalo > Razne offtopic teme :)
Za sve one koji hoce ban! (i NFS porsche chat)
veka84sb:
Ma odi tamo sarafat minareli ! :toothy9: mene tu nasao zaje%avat :laughing7:
dhorvat:
--- Citat: veka84sb - 14 Travanj, 2010, 12:22:49 ---Ma odi tamo sarafat minareli ! :toothy9: mene tu nasao zaje%avat :laughing7:
--- Kraj citata ---
Moram malo :toothy3: Nismo se dugo vidli, a kak zgleda nebumo se tak skoro :angry7: Daj mi nekak sredi, reci dečkima od kud odlazim :laughing7:
Faba:
--- Citat: dhorvat - 14 Travanj, 2010, 08:42:09 ---Ja nisam, al ću uskoro i onda se ne skidam od nje bar tjedan-dva :laughing7:
Veka, jesi za probu neš novoga? Na primjer moju verziju igre :toothy3:
Na većini auta je razlika minimalna, ali osjetna (na bolje), a na nekima je drastična kad su ga fulali totalno :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Jesam ja,ovaj moj je demo :happy8:
:help:
veka84sb:
--- Citat: dhorvat - 14 Travanj, 2010, 12:26:28 ---Moram malo :toothy3: Nismo se dugo vidli, a kak zgleda nebumo se tak skoro :angry7: Daj mi nekak sredi, reci dečkima od kud odlazim :laughing7:
--- Kraj citata ---
Jel se ovo odnosi na motosusret? Nemoj mi spamat u ovoj temi ... opet sam podigao onu temu od prosle godine pa tamo nastavljamo
dhorvat:
--- Citat: Faba - 14 Travanj, 2010, 12:32:01 ---Jesam ja,ovaj moj je demo :happy8:
:help:
--- Kraj citata ---
Sad si razmišljam kak da napravim patch da ne trebam slat cijelu igru. Jel bute znali ako napravim klasični zazipani exe file kliknut na njega i odabrat lokaciju Need For Speed Porsche Unleashed foldera? :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju