Ostalo > Razne offtopic teme :)

Za sve one koji hoce ban! (i NFS porsche chat)

<< < (18/26) > >>

veka84sb:
Ma odi tamo sarafat minareli !  :toothy9: mene tu nasao zaje%avat  :laughing7:

dhorvat:

--- Citat: veka84sb - 14 Travanj, 2010, 12:22:49 ---Ma odi tamo sarafat minareli !  :toothy9: mene tu nasao zaje%avat  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Moram malo  :toothy3: Nismo se dugo vidli, a kak zgleda nebumo se tak skoro  :angry7: Daj mi nekak sredi, reci dečkima od kud odlazim  :laughing7:

Faba:

--- Citat: dhorvat - 14 Travanj, 2010, 08:42:09 ---Ja nisam, al ću uskoro i onda se ne skidam od nje bar tjedan-dva  :laughing7:

Veka, jesi za probu neš novoga? Na primjer moju verziju igre  :toothy3:

Na većini auta je razlika minimalna, ali osjetna (na bolje), a na nekima je drastična kad su ga fulali totalno  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

Jesam ja,ovaj moj je demo  :happy8:
 :help:

veka84sb:

--- Citat: dhorvat - 14 Travanj, 2010, 12:26:28 ---Moram malo  :toothy3: Nismo se dugo vidli, a kak zgleda nebumo se tak skoro  :angry7: Daj mi nekak sredi, reci dečkima od kud odlazim  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Jel se ovo odnosi na motosusret? Nemoj mi spamat u ovoj temi ... opet sam podigao onu temu od prosle godine pa tamo nastavljamo

dhorvat:

--- Citat: Faba - 14 Travanj, 2010, 12:32:01 ---Jesam ja,ovaj moj je demo  :happy8:
 :help:

--- Kraj citata ---

Sad si razmišljam kak da napravim patch da ne trebam slat cijelu igru. Jel bute znali ako napravim klasični zazipani exe file kliknut na njega i odabrat lokaciju Need For Speed Porsche Unleashed foldera?  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju