Ostalo > Razne offtopic teme :)

Za sve one koji hoce ban! (i NFS porsche chat)

<< < (16/26) > >>

Ensiferum:
bahhh i mene prie pol godine doslo da igran hot pursuit 1 hight stakes i tako te
skinuo emulator za ps1 i pici  :toothy9:

veka84sb:
Jutro... tko je jucer igrao nfs? Jaaaaaa u ime dobrih starih vremena  :headbang:

dhorvat:

--- Citat: veka84sb - 14 Travanj, 2010, 07:26:43 ---Jutro... tko je jucer igrao nfs? Jaaaaaa u ime dobrih starih vremena  :headbang:

--- Kraj citata ---

Ja nisam, al ću uskoro i onda se ne skidam od nje bar tjedan-dva  :laughing7:

Veka, jesi za probu neš novoga? Na primjer moju verziju igre  :toothy3:

Na većini auta je razlika minimalna, ali osjetna (na bolje), a na nekima je drastična kad su ga fulali totalno  :drunken_smilie:

veka84sb:

--- Citat: dhorvat - 14 Travanj, 2010, 08:42:09 ---Ja nisam, al ću uskoro i onda se ne skidam od nje bar tjedan-dva  :laughing7:

Veka, jesi za probu neš novoga? Na primjer moju verziju igre  :toothy3:

Na većini auta je razlika minimalna, ali osjetna (na bolje), a na nekima je drastična kad su ga fulali totalno  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

Jesam ,samo me ne znaimaju one prerade da ide 1200km/h! Svaki pomak u smijeru realnosti cijenim!

dhorvat:

--- Citat: veka84sb - 14 Travanj, 2010, 09:39:24 ---Jesam ,samo me ne znaimaju one prerade da ide 1200km/h! Svaki pomak u smijeru realnosti cijenim!

--- Kraj citata ---

Ma to me držalo jako kratko. Ni ja to nisam volio, samo sam ispitivao granice enginea  :toothy3:

Ja bih rekao da je malo realnija ova moja verzija  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju