Općenito > Generalno o skuterima
info: Yasuni u kući RMS-a
Aerox007:
--- Citat: jprekrit - 13 Travanj, 2010, 22:57:03 ---A zato je moj počeo tako brzo hrđaviti... Sad znam pravi razlog.... :'(
BTW: Mjenjam Yasuni star 2 mjeseca za orginalni yasuni uz nadoplatu!!!! Ima ko zainteresirani??? :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
imam ja Orginal yasuni siti R prodam ga pod antikvitet za 5000kuna
jprekrit:
--- Citat: SlowRider - 13 Travanj, 2010, 22:59:15 ---ajde mi recite koji auspuh ne hrdja, a da nije kromirani ??? ??? mislim na ove sto se danas prodaju za 2t pedesetice?
--- Kraj citata ---
Ma ja se samo šalim... Pa nije ni čudo da je počeo hrđati kad je u ta dva mjeseca prošao sve i svašta... Od zimskog snjega i bljuzge do jake proljetne kiše!!! :laughing7: :laughing7: :laughing7:
pajo:
Yasuni stiže kući RMS
-govorim španjolski i preko 30 godina proizvodi vrhunski ispušnih je novi prestižni brand koji postaje dio velike obitelji RMS. Će se distribuirati u Italiji od 2010. U potpunosti osmišljen i proizveden u Španjolskoj
-Yasuni danas nastavlja svoju strast za integraciju novih tehnologija, daljnje podizanje kvalitete proizvoda koji ostaje na mnogo načina izrade. Partnerstvo s distributerom RMS donijeti marke na talijanski skutera i moto entuzijaste.
prevedeno sa google translate
da se ne brinete ;D ;D
3alfa3:
--- Citat: pajo - 13 Travanj, 2010, 23:38:29 ---...Će se distribuirati...
--- Kraj citata ---
:toothy12:
walkay:
Majke mi, to ce biti prava kvaliteta od sada! :angry7: Fuseri! :tuptup:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju