Tehnički kutak > Styling skutera
Bad look-problemcic
P.A.L.A.C:
--- Citat: speed - 16 Kolovoz, 2007, 19:17:25 ---
--- Citat: P.A.L.A.C - 16 Kolovoz, 2007, 13:43:30 ---ma evo sad gledam na nekim mjestima di sam malo uso u plastiku ce ostat crte, nek ide sve u picku materinu. :sad1:
--- Kraj citata ---
pokitaj ta mjesta
--- Kraj citata ---
ma nemam ni lipe vise. :sad1: :sad1:
evo kako je ispalo iako se na slici ne vide crte i hrapava mjesta, al sve u svemo ok je ispalo. iako je ova narandjasta puuuno tamnija al je blic radio.
i fali jos crnih plastika. to cu sutra. :dontknow:
Benjamin:
Kaj sad svi idete u narandasto ili mi se to smao cini? :dontknow: :icon_scratch:
Rossi:
izgleda da je tako :( sljedece sedmice ima da prefarbam scoot :D
P.A.L.A.C:
lol ja sam mislio opet da bude cijeli crn, al ipak sa mse odlucio za neku kombinaciju. :glasses9:
ma ne brini kod mene ni jedna kombinacija ne traje dugo, ja sam u ovih godinu dana malo vise od kad imam skut, farbo motor jedno 5-6 puta. :headbang:
Punisher:
--- Citat: P.A.L.A.C - 16 Kolovoz, 2007, 21:28:46 ---lol ja sam mislio opet da bude cijeli crn, al ipak sa mse odlucio za neku kombinaciju. :glasses9:
ma ne brini kod mene ni jedna kombinacija ne traje dugo, ja sam u ovih godinu dana malo vise od kad imam skut, farbo motor jedno 5-6 puta. :headbang:
--- Kraj citata ---
:laughing7: nije ni čudo što nemaš love...
Šala, jbg da ja znam farbati i ja bi tako isprobavao, dobro si se snašao sa crtama :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju