Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Anlaser - Minarelli

(1/4) > >>

dhorvat:
Sunce ti kalajsano, nemoj me zafrkavat da meni fali ovaj dio jer kvragu, nemrem nikak složit anlaser a da mi onaj veliki zupčanik nema bar malo lufta i struže po kuplungu anlasera u desnom zavoju:  :angry9: :angry9: :angry9:

(broj 8 )

Jer ja taj dio nikad nisam vidio kod sebe na roxu, ali nisam ja taj koji je prvi "šerafio" po motoru  :sad3: :sad3: :sad3:

gumy:
da, to inače stoji na vanjskom rubu... ja sam to skidao sebi bio, ajd ak nađem ti javim pa ti pošaljem  :icon_thumright:

dhorvat:

--- Citat: gumy - 12 Travanj, 2010, 23:57:44 ---da, to inače stoji na vanjskom rubu... ja sam to skidao sebi bio, ajd ak nađem ti javim pa ti pošaljem  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

...i cijenu i broj računa... i tako  :icon_biggrin:

robert:
pitaj pravu osobu za takve slučajeve! taj dio pod brojem 8 imam duplo. u biti imam sve za anlaser

dhorvat:

--- Citat: gumy - 12 Travanj, 2010, 23:57:44 ---da, to inače stoji na vanjskom rubu... ja sam to skidao sebi bio, ajd ak nađem ti javim pa ti pošaljem  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Gumy hvala ti, mislio sam da trebam ali ptičica mi je šapnula da netko ima dva komada pa te neću gnjaviti...  :toothy3:

enivej hvala  :notworthy: :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju