Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Anlaser - Minarelli
dhorvat:
Sunce ti kalajsano, nemoj me zafrkavat da meni fali ovaj dio jer kvragu, nemrem nikak složit anlaser a da mi onaj veliki zupčanik nema bar malo lufta i struže po kuplungu anlasera u desnom zavoju: :angry9: :angry9: :angry9:
(broj 8 )
Jer ja taj dio nikad nisam vidio kod sebe na roxu, ali nisam ja taj koji je prvi "šerafio" po motoru :sad3: :sad3: :sad3:
gumy:
da, to inače stoji na vanjskom rubu... ja sam to skidao sebi bio, ajd ak nađem ti javim pa ti pošaljem :icon_thumright:
dhorvat:
--- Citat: gumy - 12 Travanj, 2010, 23:57:44 ---da, to inače stoji na vanjskom rubu... ja sam to skidao sebi bio, ajd ak nađem ti javim pa ti pošaljem :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
...i cijenu i broj računa... i tako :icon_biggrin:
robert:
pitaj pravu osobu za takve slučajeve! taj dio pod brojem 8 imam duplo. u biti imam sve za anlaser
dhorvat:
--- Citat: gumy - 12 Travanj, 2010, 23:57:44 ---da, to inače stoji na vanjskom rubu... ja sam to skidao sebi bio, ajd ak nađem ti javim pa ti pošaljem :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Gumy hvala ti, mislio sam da trebam ali ptičica mi je šapnula da netko ima dva komada pa te neću gnjaviti... :toothy3:
enivej hvala :notworthy: :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju