Općenito > Generalno o skuterima
Koliko radite km mjesecno?
filiplatinovicz:
meni je to bio i neki prosjek s autom. e sad ovo sam ljeto po gradu isao samo sa skuterima... a na putovanja svojim i službenim autima, tako da je to tu negdje...
Genesis051:
Evo... čitam svoj komentar o 14000, a sada, 2 mjeseca kasnije, imam 14550, a imao bi i više, da već 10 dana ne stojim...
Kašljem k'o neki zadnji tuberkulozni, i ipak se ne želim izlagat hladnom zraku... uhvatila me neka boleština, tako da mi je vožnja do daljnjeg "suspendirana"... a baš sam mislio tako lijepo zaokružiti na 15000 Km...
Od toga nešto sitno preko 6000 za 2 protekle sezone, i ovu, preostalih oko 9000... ;D !!!
Bio aktivan.... :happy3:
Mr J:
--- Citat: Genesis051 - 13 Studeni, 2006, 18:51:40 ---Evo... čitam svoj komentar o 14000, a sada, 2 mjeseca kasnije, imam 14550, a imao bi i više, da već 10 dana ne stojim...
Kašljem k'o neki zadnji tuberkulozni, i ipak se ne želim izlagat hladnom zraku... uhvatila me neka boleština, tako da mi je vožnja do daljnjeg "suspendirana"... a baš sam mislio tako lijepo zaokružiti na 15000 Km...
Od toga nešto sitno preko 6000 za 2 protekle sezone, i ovu, preostalih oko 9000... ;D !!!
Bio aktivan.... :happy3:
--- Kraj citata ---
Tako treba... samo raditi kilometre... Bolest ce izljeciti supruga...
Genesis051:
:icon_thumright:
filiplatinovicz:
prekrasan je ovaj studeni u zagrebu... ja se svakodnevno vozim na spilu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju