Tehnički kutak > Tehnička pitanja

aprilia sr 50 ditech-problem

<< < (3/5) > >>

B.E.G.A:
Meni je prije 3 godine bilo tak al kad je vani bilo 35 stupnjeva,ali nije trokirao.

Ispustio sam antifriz,stavio novi,sve zatvorio,ostavio da radi u leru 10min,nadopunio vode koliko je falilo i sve 5 ;)
I tak sam se vozio sve do ljetos dok nisam kit stavio,i gledam cilindar serijski nema nigdje korozije po kanalima ;)

E sad pitanje je sta tebe muci,probaj,nije antifriz skup i nije nikakav problem ispustit.

denzo1991:
a imam 20000 tisuca i nest sitno ....a budem napravio to s antifrizom pa javim ...a za injektor budem probo nabavit drugi da probam...

smart bbb:
pumpa 100% motor se ne hladi antifriz ne cirkulira zato se temperatura diže i lampica počne blicat kad dođe u crveno polje,  :)

B.E.G.A:

--- Citat: smart bbb - 13 Travanj, 2010, 15:34:21 ---pumpa 100% motor se ne hladi antifriz ne cirkulira zato se temperatura diže i lampica počne blicat kad dođe u crveno polje,zvadi pumpu spoji je na akumulator i odma vidiš jeli crkla ili ne  :)

--- Kraj citata ---

da je pumpa crkla nebi palio nikak ;)

Daci:
lool pa pumpa benzina nema nikakve veze sa hlađenje...a vodena pumpa je mahanička i nemreš ju nikak spojit na akumulator... moguće da imaš problem sa kompresijom jer imaš 20000 km to je već puno ak nisi mjenjao karike... e da a ovo što se pregrijava ti je vjerovatno zašteko termostat tj ne otvara

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju