Tehnički kutak > Tehnička pitanja

CPI Aragon GP džidže midže

(1/3) > >>

AragonGP:
Pozdrav!

Novi sam na ovom forumu i mogu reci da je forum prejak! (i ovo je moja prva tema)

Imam ovaj skuter naveden u naslovu teme i serijski je (nije ništa dodavano, skidano sa njega) pa me zanima šta i gdje kupiti za njega ono da ga nabrijem -.-

Novi sam pa se narazumijem u skutere dosta (imam ga tek godinu dana) jer sam dosad radio samo s tomosima i biciklima... :D

Molio bih vas za malo detaljnije podatke cijena i po mogućnosti mjesto kupnje (ja sam iz Hercegovine al imam rodbine u Zagrebu ko svaki hercegovac pa su mi ta mjesta dostupna za kupnju)

Po pravcu skuter ide normalno 70 km/h , a najviše sam ga vozio 101 km/h niz blagu nizbrdicu sa 2 ljudi na njemu (ja + moj prijetelj)

Žao mi je što mi je prva tema odmah neko pitanje al to me strašno zanima

HVALA puno!

Drnda:
kineski motor.. imas naruciti sve to sa scooter attacka i sa skuter centra.. samo upisi tako u gugl i izbaciti ce ti, samo upisi koji skut i trazi sto zelis..

AragonGP:

--- Citat: Drnda-1 - 12 Travanj, 2010, 02:04:26 ---kineski motor.. imas naruciti sve to sa scooter attacka i sa skuter centra.. samo upisi tako u gugl i izbaciti ce ti, samo upisi koji skut i trazi sto zelis..

--- Kraj citata ---
kinez al se barem nekvari :D.... znas li mozda koje stvari da narucim koje su najbolje neki kit ili auspuh šta je najbolje za cpi...

:D  :notworthy:

mario_f15:

--- Citat: AragonGP - 12 Travanj, 2010, 02:17:01 --- kinez al se barem nekvari :D.... znas li mozda koje stvari da narucim koje su najbolje neki kit ili auspuh šta je najbolje za cpi...

:D  :notworthy:

--- Kraj citata ---

kit spuh i neki variomat  :icon_thumright:

AragonGP:

--- Citat: mario_f15 - 12 Travanj, 2010, 02:17:57 ---kit spuh i neki variomat  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ali koji spuh koji kit i koji variomat... ja sam nešto gledo po netu malo googlo i preporucuju neki forumi nekakav stage6 pro replica pa neki laser x pro valja li to šta?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju