Tehnički kutak > Tuning skutera

Pitanje za auspuh

<< < (2/3) > >>

Lazo:

--- Citat: brembo - 14 Travanj, 2010, 15:37:20 ---hhhh a ti bi puno toga...majstor......pa vidim s lovom nemaš problema...recesija te nije šupila  hhhh šalim se......zemi si onda onaj :icon_thumright: :icon_thumright: kaj ti se sviđa...

--- Kraj citata ---

za tuning uvjek imam para  :toothy12:

2Kuree: znači onda da ni pm nije toliko lošiji po preformansama od yasunia?

Drnda:
u svakom slucaju mislim da su ti ti okretaji premali s obzirom da imas midrace kit i jos jednu kariku, a 1 karika ne radi ok na nizim okretajima...

Lazo:

--- Citat: Drnda-1 - 15 Travanj, 2010, 00:07:14 ---u svakom slucaju mislim da su ti ti okretaji premali s obzirom da imas midrace kit i jos jednu kariku, a 1 karika ne radi ok na nizim okretajima...

--- Kraj citata ---

po tome yasuni?  :icon_biggrin:

Drnda:
najbolje bi ti odgovarao spuh koji vrti iznad 10500 okretaja, npr tebi bi odlicno isao onaj moj bivsi nardo na taj setup...
to iz ponude mi je slabo jbg.. jedino spuh sa kratkom granom dolazi u obzir za puga..

Lazo:

--- Citat: Drnda-1 - 15 Travanj, 2010, 00:18:19 ---najbolje bi ti odgovarao spuh koji vrti iznad 10500 okretaja, npr tebi bi odlicno isao onaj moj bivsi nardo na taj setup...
to iz ponude mi je slabo jbg.. jedino spuh sa kratkom granom dolazi u obzir za puga..

--- Kraj citata ---

znači ti kažeš da si ostavim svoj?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju