Tehnički kutak > Tuning skutera
torsion controler na serijsku centralnu
vanjossi:
evo cim ulovim vremena slikat cu boju svjecice sa diznom 58, znaci nrg mc3 sve serijsko, bez svih blokada. ja sam na svim serijskim piaggio sa blokadama naisao na diznu 53.
jprekrit:
--- Citat: vanjossi - 11 Travanj, 2010, 23:00:55 ---evo cim ulovim vremena slikat cu boju svjecice sa diznom 58, znaci nrg mc3 sve serijsko, bez svih blokada. ja sam na svim serijskim piaggio sa blokadama naisao na diznu 53.
--- Kraj citata ---
Pa dobro... Mislim da nema neke razlike ako budeš stavil 58 bez blokade od moje 64...
vanjossi:
koju ti sada imas diznu gore?
e da imam jos jedno pitanje, imam gore bgm radilicu, zanima me kako ce se ona ponasat na serijskom skuteru s obzirom da je teza od serijske?
jprekrit:
--- Citat: vanjossi - 11 Travanj, 2010, 23:17:14 ---koju ti sada imas diznu gore?
e da imam jos jedno pitanje, imam gore bgm radilicu, zanima me kako ce se ona ponasat na serijskom skuteru s obzirom da je teza od serijske?
--- Kraj citata ---
Sad imam 64 gore, a za radilicu ti nebi znao reći...
3alfa3:
--- Citat: vanjossi - 11 Travanj, 2010, 23:17:14 ---imam gore bgm radilicu, zanima me kako ce se ona ponasat na serijskom skuteru s obzirom da je teza od serijske?
--- Kraj citata ---
Skuteru je svejedno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju