Tehnički kutak > Tuning skutera
torsion controler na serijsku centralnu
jprekrit:
--- Citat: vanjossi - 11 Travanj, 2010, 22:21:18 ---znam kako se stavlja torsion controler, nego vracam skut u serijalu za ljeto, jer sa midraceom se nemogu voziti svaki dan, ovako bih stavio ili serijalu ili neki malossi sport/trophy i sc08, onda cu staviti i tc da ne truli na stalazi :laughing7:
--- Kraj citata ---
WTF??? Pa kai je to??? Svi vraćaju serijale kad se treba voziti, a po zimi kad se nebudu vozili opet budu kitevi išli gore!!! Kai je ljudi vama... Malo vam se zmešalo... :laughing7: :laughing7: :laughing7:
ivanm:
--- Citat: 3alfa3 - 11 Travanj, 2010, 22:14:34 ---Probaj.
Mozda nece biti mjesta za stisnuti feder obzirom na broj njegovih namotaja.
--- Kraj citata ---
tak je meni bilo serijski centralni + tc, okretaji na 11500 i prevrtavanje iznad 70km/h..
jprekrit:
--- Citat: ivanm - 11 Travanj, 2010, 22:25:57 ---tak je meni bilo serijski centralni + tc, okretaji na 11500 i prevrtavanje iznad 70km/h..
--- Kraj citata ---
Moguće je s tim kitom, ali kod mene na serijali nema nikakvog prevrtavanja... fino dođe do 95 (po vuri) s tim setup-om, a dalje je već lagano natezanje... I jedino u startu se vrti na 11000, pa se onda spusti na 10000 RPM-a.
vanjossi:
ako budem radio kilometre, necu dugo sa midraceom, a nemam vremena po ljeti igrat se sa time, tako da cu imati sc08 auspuh, koji preko 8 nece ici sigurno, a i stavio sam neke polinijeve federe kvačila koje sam doslovno prstima nategnuo koliko su mekani. jedino bih pustio tp vario i torsion, ostalo sve serijski karb,klip cil.
vanjossi:
ako se ostavi limic na karbu onda ide dizna 53, a ako se skine limic sa karba ide 58 ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju