Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji Auspuh ??

(1/4) > >>

Rossi:
Ovako zanima me koji bi auspuh dobro radio na serijali sa multivarom ...a da nije nista od Leo vince ili Tecnigas ?? a da nije onako preskupo ?? da je dobar kvalitet i da je lijep ?? ajde par preporuka ...

igor.sb:

--- Citat: Rossi - 14 Kolovoz, 2007, 17:09:29 ---Ovako zanima me koji bi auspuh dobro radio na serijali sa multivarom ...a da nije nista od Leo vince ili Tecnigas ?? a da nije onako preskupo ?? da je dobar kvalitet i da je lijep ?? ajde par preporuka ...

--- Kraj citata ---

leo zx ili rr i technigas bi trebali odlicno raditi na serijali s multivarom

isto tako i arrow, naravno i malossi replica, yansuni z

P.A.L.A.C:

--- Citat: igor.sb - 14 Kolovoz, 2007, 17:43:36 ---
--- Citat: Rossi - 14 Kolovoz, 2007, 17:09:29 ---Ovako zanima me koji bi auspuh dobro radio na serijali sa multivarom ...a da nije nista od Leo vince ili Tecnigas ?? a da nije onako preskupo ?? da je dobar kvalitet i da je lijep ?? ajde par preporuka ...

--- Kraj citata ---

leo zx ili rr i technigas bi trebali odlicno raditi na serijali s multivarom

isto tako i arrow, naravno i malossi replica, yansuni z

--- Kraj citata ---

potpis.

al prije bi uzeo leo RR nego malossi replicu, jel ti je to isto k, a razlika u cijeni cca 400kn.  :headbang:

igor.sb:
@ rossi

sta tebe muci u vezi tog tecnigasa, u cem je problem, reci nam, reciii naaam!!!!

..ne da mi se kopati po forumu

@palac...promjeni avatar  :glasses9:

Rossi:
ok je sad sve sa spuhom davno sam ga nastimo...ali nervira me sto svako na motoru ima ili Zx ili RR i kad sam ja prvi nabavio tecnigas next r kod nas u gradu sad nejga svi kupuju ...hocu da imam nesto sto niko nema u tome je fazon  zato i pitam koji spuh :) zato sam i farbo scoot zato sto ima 15 gilera runner sp race 50 crveno crni....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju