Općenito > Oprema
Kaciga Rossi
flomo:
da..u pravu si eladio....5000kn kaciga mislim da previse traze
eladio:
shoei , schubert ... :redface:
zolaSR:
atraktivna je , ali 5000 kn.. :cugaa:
gokiSP:
Prije par godina kad sam kupovao agv k-series dao sam oko 2000kn, a ista ta kaciga u rossi bojama je bila oko 1000kn skuplja
aless_91:
kaciga je atraktivna, sto je je... ali opet dati toliko novaca za nju a po kvaliteti nije nista bolja od npr. nolanovih ili uvexovih kaciga do recimo 1800 kn....
to sto neki ljudi kupuju kacige replica rossi samo zato sto ju on nosi i oce bit "fency" to je njihova stvar...
ali frende imas i puno kvalitetnijih kaciga za manje novaca i usput dobro izgledaju...
npr. i ja sam prije par godina gledao za frenda tu replicu rossi od agv-a i cinila mi se oke dok nisam nasao nitrovu kacigu koja je bila 4 puta kvalitetnija od rossijeve a kostala je nekih 1500 kn, cak mi je i grafika bila puno bolja... a uz nju sam dobio i crni vizir gratis.... tako da ti se isplati proc po malo vise ducana i web stranica dok se ne odlucis za kacigu...
a i ono sto igra najbitniju ulogu je to da svaki model kacige ne pase bas svakome na glavu jer kalupi i oblici kaciga su razliciti a nijedna glava nije ista....
to je moje misljenje a ti sam prosudi....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju