Općenito > Generalno o skuterima
gdje kupiti derbi?
Hrvoje_40:
--- Citat: dhorvat - 12 Travanj, 2010, 14:20:14 ---Ajme, pa dajte malo uključite ove izrasline na vratu :toothy9: Evo prevest ću u jednostavne neproširene rečenice :drunken_smilie:
Sa blokadama je MANJE trošio. Bez blokada je VIŠE trošio. Bez blokada bi MANJE trošio nego sa blokadama kad bi se tako polako vozio. Mogu vam još na engleski prevest, nije mi problem :laughing7: :toothy3:
--- Kraj citata ---
:sign092:
sada sam skužil
Luka 0101:
--- Citat: dhorvat - 12 Travanj, 2010, 14:20:14 ---Ajme, pa dajte malo uključite ove izrasline na vratu :toothy9: Evo prevest ću u jednostavne neproširene rečenice :drunken_smilie:
Sa blokadama je MANJE trošio. Bez blokada je VIŠE trošio. Bez blokada bi MANJE trošio nego sa blokadama kad bi se tako polako vozio. Mogu vam još na engleski prevest, nije mi problem :laughing7: :toothy3:
--- Kraj citata ---
tebe nekaj sora... da ti definiciju na engleskom pa ce mozda bit razumljivije :laughing7:
PROOF:
e care naso sam ti derbi open 50 za 15.995 kn :D eto pa pogledaj.....
www.ave.hr
Hrvoje_40:
--- Citat: PROOF - 12 Travanj, 2010, 16:34:02 ---e care naso sam ti derbi open 50 za 15.995 kn :D eto pa pogledaj.....
www.ave.hr
--- Kraj citata ---
hvala imat ću to u vidu kada dođe trenutak za to :icon_thumright:
ToNYGP1Racing:
Moj derbi racnig je trosio 6l.. Fergazer se rastelo, a meni se nije dalo to radit pa sam ga prodao.. :drunken_smilie:
Sto ne znaci da svi tako trose... :redface:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju