Tehnički kutak > Garaža

ZVONKO a.k.a. Peugeot Hexagon 180

<< < (5/17) > >>

skipper_2t:

--- Citat: Lazo - 23 Rujan, 2010, 21:28:13 ---kad perem skuter da mogu odmah oprat i prijenos  :laughing7:  :dontknow:

--- Kraj citata ---
tako san i ja probusia deklo i opra ga pa mi nije tia krenit po ure i od tada mi remen priskače

Lazo:
znači ovako...

kupljene vilice sa felgom, diskom i čeljusti od aprilie sr150  od člana sule... po ležaje i semeringe ću izgleda morat otić u osijek jer mi se član lageros-zg javio samo jednom i dao sam mu podatke i odonda mi se nije javio... hrga se nešto razbolio pa nisu gotove instalacije... u planu je još kupnja multivara i možda ak bude para malossi glave... moram izradit nosač na gornjem dijelu rame za amortizer, kad to uradim onda malo izrezat undertail da to sve fino sjedne, ofarbat felge i istokarit vilicu da sjeda na stup od sf-a... osto sam bez fotoaparata pa još ništa od slika...

EDIT: stigli ležaji i semerinzi od lagerosa  :icon_thumright:

Lazo:
eo javljam se sa tužnim vjestima....

nakon što mi je sve stiglo bio sam sretan da ću završit skuter do kraja i provozat se još ove godine, ali desilo se čudo....

uzeo nove ležaje u ruke i bacio se na poso... skinem deklo i vodenu pumpu kad ono wtf, stari ležaji su ok... skinem cilindar i vidim da je klip prešo najmanje 16000 km, ali ajde bar neka sreća cilindar je ok...

kad ono igličasti ležaj raspadnut, a na klipnjači radilice lufta... radilica propala ko stari kauč... jbg odgađaju se radovi do danjeg dok se neskupi keša za novu radilicu ili ak je dobra ona polovna od duje s foruma možda i tu kupim...

:angry9:  :hello:

runner_sp180:
znaci i ti odustajes od 50ccm i uzimas big bore. samo nemoj zurit sve polako i detaljno napravi bez fusa da nemoras ko ja malo malo sve opet skidat jer uradim nabrzaka!   :hello:

mhr-team:
opaaaaaaaaa,,, nova aždaja je rođena  ;D
samo naprijed druže  :notworthy:
moram što prije vidit tu kosačicu  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju