Tehnički kutak > Garaža

ZVONKO a.k.a. Peugeot Hexagon 180

<< < (3/17) > >>

Lazo:

--- Citat: Ivan_sf_2 - 11 Travanj, 2010, 21:28:32 ---Lijep speedfight kak ide?? :)

--- Kraj citata ---

ide fino... popuni sat  :icon_biggrin:

EDIT: a niko nije primjetio ovu sexy nalju na prvoj i četvrtoj slici  :icon_biggrin:

aprilia area 51:
ja cu sam rec da ide ko lud...motor je prejeben...slinim kad mi prode pokraj kuce... :toothy9: :toothy9:

sule:
vidio sam motor u subotu , lijepo izgleda  :icon_thumright:

Hrvoje_40:

--- Citat: aprilia area 51 - 12 Travanj, 2010, 14:55:22 ---
--- Kraj citata ---
jel ima kakva slika?

Lazo:
eto prošlo je neko vrijeme i sf2 je dobio novu mašinu i novo ime.... radi se o sljedećem:

Štel: Peugeot Speedfight 2 LC 2007. god.

Mašina: Piaggio Hexagon 150 LC (garnitura od sp180)

Eo šta se radilo u zadnja 3 tjedna:

Nosač mašine by Hrga (moram izbušit na dijelu od rame nove rupe)

Amortizer Aprilia SR150 by Bockey (moram napravit novi nosač jer stoji malo u desno)

Felga Piaggio Diesis by Gumy (treba ju pofarbat, bit će metalik crna)

Delorto PHBL 25 by Deky

U skorije vrijeme dolaze prednje vilice od nekog drugog skutera, runner ili sr150, kad bude bilo para

Hlađenje će bit riješeno sa killerom od peugeota na standardnom mjestu i sa killerom od piaggio hexagona iza prednjeg kotača

Instalacije su zasad spojene samo da skuter radi, a Hrga je zadužen i za sve ostalo što se toga tiče

Moram još nabavit ležaje radilice (zbog kojih je skuter i dobio novo ime)

U planu je još nabavit i Malossi Multivar

Slike će biti u subotu u ovakvom stanju kakav je sad i onda poslje kada se sve napravi

Eto zahvaljujem Deky-u što mi je nabavio mašinu i karb, Kizi za vožnju po Osijeku i Belišću (felga i amortizer), Hrgi za pomoć oko instalacija i nosača  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju