Tehnički kutak > Tehnička pitanja
el blokada za gilera runner sp 50
zokizo:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 12 Travanj, 2010, 00:02:21 ---Odkad ja trazim jel neko radio... skoro sam i temu otvorio ali ni jedan konkretan komentar ne bi. Samo neka suplja prica...mozda...trebalo bi...
Sretno u radu. Ako budes imao vremena napravi par slika da se vidi odprilike kako sta... I ja bih to radio dok su mi plastike poskidane...
--- Kraj citata ---
ako ne spalim namotaje i ako bude radilo kako treba napravim kompletan tutorial sa slikama
igor.sb:
--- Citat: PanTheR_oo7 - 12 Travanj, 2010, 00:02:21 ---Odkad ja trazim jel neko radio... skoro sam i temu otvorio ali ni jedan konkretan komentar ne bi. Samo neka suplja prica...mozda...trebalo bi...
Sretno u radu. Ako budes imao vremena napravi par slika da se vidi odprilike kako sta... I ja bih to radio dok su mi plastike poskidane...
--- Kraj citata ---
pa svi koji imaju home made blokade, imaju takve blokade kao na slici, kond i potenc il bez njega, il vise kond ne bitno
:dontknow:
PanTheR_oo7:
--- Citat: igor.sb - 12 Travanj, 2010, 01:15:12 ---pa svi koji imaju home made blokade, imaju takve blokade kao na slici, kond i potenc il bez njega, il vise kond ne bitno
:dontknow:
--- Kraj citata ---
mene brine da se sta ne spali...a u BIH nema djelova za Runnere ko u HR na svakom cosku... :icon_scratch:
igor.sb:
sta ce tebi u bosni blokada, ne drkaju vas ko nas
zokizo:
iskreno mene u puli nikad nisu zajebavali kad god su me zaustavili uredno pogledaju vozacku prometnu i dovidjenja
ali jedino se odlucio stavit el. blokadu da nemoram se zajebavat sa mehanickom blokadom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju