Tehnički kutak > Tehnička pitanja

ditech teško pali ,trokira

<< < (3/8) > >>

kamikaza:
evo i mene isti motor isti problem...samo sto meni prvo nije uopce palio pa nakon zamjene namotaja radio par dana i sad sere...znaci na dodavanje gasa se ugasi ili na leru radi par sec

Daci:
kompresija dečki 100 %

smart bbb:
očeš reči da je prevelika kompresija

Iwo SR Tuono:
prevelika nemože bit, samo premala  :icon_biggrin:

Daci:
iwo...može bit i prevelika kompresija ;) kod ditecha naravno ...jer ako je prevelika kompresija nemože se ubrizgat smjesa ...znaš da je tlak ubrizgavanja 7.5 bara ... nek je kompresija tolika ...šta onda??? ...nek je malo manja opet se nemože dovoljno atomizirat smjesa da bi došlo do zapaljenja...

2 puta sam imo isti slučaj...jednom kupio kod musila karike i stavio na 42 klip  i motor na prst ima tolko kompresije da te boli prst kolka...motor neće upalit ...niti znaka života..bez obzira na pokušaje paljenja s benzunom  cilindru itd... vratim stare karike teže upali ali radi, da ne napominjem da sam tad 2 mjeseca razbijo glavu i dijelove po garaži jer nisam mogo otkrit kaj je , promjenio 90 motora...jedino još nisam bio otvorio blokove a i to sam krenuo...isti slučaj prije tjedan dana...potrošene karike na malossiu , motor teško pali trokira...poslije 80 se guši ko kuja zadnja...pošto nije bilo nigdje za kupit karika malossi u zg naručim ja karike da mi lik napravi...složm motor opet niti znaka života...slučajno frend doma imo nove malossi karike ... stavim njih motor pali i radi ko nov...zato dečki nije šala s kompresijom, ona ako nije optimalna motor neće zapalit nema šanse

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju