Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Jel idemo na Budnicu Bjelovar 01.05.? :)

<< < (19/27) > >>

jprekrit:

--- Citat: Broken - 28 Travanj, 2010, 16:22:42 ---Dodemo po vas u zg ako ste vi za... I još ujutro imamo jedan roštilj tak da ne idete gladni doma...

Neznam dali ima slika od prošlih budnica, ali samo ću vam reć da klasićan moto susret se nemože ni blizu mjeriti kao ova budnica... Uglavnom murja ništ nepita, samo je bitno da imate tablicu i kacigu... Ništa drugo... Prošle godine od Bogus, Jandro i ja smo skurili gume do ibera, ma mislim ono, motora bilo pun k**ra*... Zbilja šteta ako možete doć i imate namjeru da je propustite...

Sve je organizirano, od "našeg" okupljanja, do "naše vožnje" prije same budnice, pa odlaska u grad i kasnije "naš" roštilj...

Šta ćete bezveze doma, palite motore, i dolazi te!

--- Kraj citata ---
A kaj... bude kakav šator di se bude  moglo malo prečoriti???

Johny_13:
nebu šatora...nije problem smjestit skuteraše  :headbang:
...svatko može kod nekog čornut doma, nije problem i pod nebom spavat, tu je fino toplo stalno...mogli bi i na tenis kod mene kasnije, osobodim oba terena za taj dan i to je to... :icon_thumright:

Broken:
Kakav šator... Ujutro kad to završi idemo na roštilj i tam si možete ćornut malo...

jprekrit:
Ja bi rađe čornuo koji sat ili dva kod neke cure u krevetu pa onda fino na doručak i put kući... Zna ko kakvu curu kaj ima mjesta u svom krevetu za mene??? Inače, ja sam jako zainteresirani za meet... Kai je vi zagrepčani... Idete ili ne???

Jandro:
ajde, nebudite pizde i dođite  ;D

@ jprekit - nađi ti meni neku curu za prenočit kod nje i ja dolazim bez obzira dali ima neki meet il ne
kako spavanje j#bote, dođete, vozimo se, kurimo, trkamo, pričamo, pušimo pijemo, ubijemo nešt i spećemo, najedemo se i doma

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju