Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Jel idemo na Budnicu Bjelovar 01.05.? :)

<< < (10/27) > >>

dhorvat:

--- Citat: predatoRR - 14 Travanj, 2010, 13:50:43 ---e to je ljepo kad postoji neko ko je pravi organizator koji moze skupit ekipu  ;D

--- Kraj citata ---

Ma nisam ja nikakav organizator. Ja kad kažem da idem onda to kod mene znači 100% da idem  :drunken_smilie: A ne joj mama ne pusti, tata mi je rekao da moram travu kositi i sl.  :angry7: :icon_biggrin:

predatoRR:

--- Citat: dhorvat - 14 Travanj, 2010, 14:03:37 ---Ma nisam ja nikakav organizator. Ja kad kažem da idem onda to kod mene znači 100% da idem  :drunken_smilie: A ne joj mama ne pusti, tata mi je rekao da moram travu kositi i sl.  :angry7: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

na takve fore se izvlace samo djeca i oni koji se voze samo po kvartu jer se iz njega boje izac  :laughing7:

Biker686:

--- Citat: dhorvat - 14 Travanj, 2010, 14:03:37 ---Ma nisam ja nikakav organizator. Ja kad kažem da idem onda to kod mene znači 100% da idem  :drunken_smilie: A ne joj mama ne pusti, tata mi je rekao da moram travu kositi i sl.  :angry7: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

a ono tipa rostilj znaci meso piva..  to kao nije izgovor zbog kojeg bi pol vas odhebalo voznju?!   :icon_biggrin:  nemojte mene muljat.. 

jprekrit:
Ja neću ništa pisati jer za mene možete 100% računati... Horvat zna za mene... Uvijek sam za akciju bilo kamo da se ide!!! Samo, vi koji idete iz zagreba bilo bi dobro da se nađemo recimo u vrbovcu pa da idemo zajedno do bjelovara... jel može???

predatoRR:
sta se mene tice moze...to nam je usput...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju