Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Jel idemo na Budnicu Bjelovar 01.05.? :)
dhorvat:
--- Citat: predatoRR - 14 Travanj, 2010, 13:50:43 ---e to je ljepo kad postoji neko ko je pravi organizator koji moze skupit ekipu ;D
--- Kraj citata ---
Ma nisam ja nikakav organizator. Ja kad kažem da idem onda to kod mene znači 100% da idem :drunken_smilie: A ne joj mama ne pusti, tata mi je rekao da moram travu kositi i sl. :angry7: :icon_biggrin:
predatoRR:
--- Citat: dhorvat - 14 Travanj, 2010, 14:03:37 ---Ma nisam ja nikakav organizator. Ja kad kažem da idem onda to kod mene znači 100% da idem :drunken_smilie: A ne joj mama ne pusti, tata mi je rekao da moram travu kositi i sl. :angry7: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
na takve fore se izvlace samo djeca i oni koji se voze samo po kvartu jer se iz njega boje izac :laughing7:
Biker686:
--- Citat: dhorvat - 14 Travanj, 2010, 14:03:37 ---Ma nisam ja nikakav organizator. Ja kad kažem da idem onda to kod mene znači 100% da idem :drunken_smilie: A ne joj mama ne pusti, tata mi je rekao da moram travu kositi i sl. :angry7: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
a ono tipa rostilj znaci meso piva.. to kao nije izgovor zbog kojeg bi pol vas odhebalo voznju?! :icon_biggrin: nemojte mene muljat..
jprekrit:
Ja neću ništa pisati jer za mene možete 100% računati... Horvat zna za mene... Uvijek sam za akciju bilo kamo da se ide!!! Samo, vi koji idete iz zagreba bilo bi dobro da se nađemo recimo u vrbovcu pa da idemo zajedno do bjelovara... jel može???
predatoRR:
sta se mene tice moze...to nam je usput... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju