Tehnički kutak > Blokade

Blokade na Baotianu???

<< < (2/3) > >>

SPecial:
Pa tako reci. Danke.

roby99:
A kako će feder u karburatoru stajti da ne bjezi ako nema plastike pa poklopcu?

zvonkec_92:
ma onaj šerafić u poklopcu frgića i nije neka blokada.. ja sam ga imo na svojoj devetki 82cc i mala je razlika sa tim i bez toga.. moja devetka je svakak navukla krajnju bez obzira na to...da nemaš možda el. blokadu ??

roby99:
Ma Moj ti je motor onaj Sanli devil Silverstone 50, i skida sam poklopac od karburatora i nemam nikakvog šarafa pogledaj sliku samo ima ta plastika sad jel nju triba ili ne triba odkinuti to neznam al onoga sarafa nema! a gleda sam iglu i na sebi nema nikakvih zareza! a sto se tive elektronske blokade ja mislim da je ima al nema nigdje roze zice sa CDI-a a CDI mi je zablokiran! jel motor kad vozim nizbrdo ne moze priko 75... i zuji mi motor! ...  ???

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

zvonkec_92:

--- Citat: roby99 - 01 Travanj, 2012, 13:21:12 ---Ma Moj ti je motor onaj Sanli devil Silverstone 50, i skida sam poklopac od karburatora i nemam nikakvog šarafa pogledaj sliku samo ima ta plastika sad jel nju triba ili ne triba odkinuti to neznam al onoga sarafa nema! a gleda sam iglu i na sebi nema nikakvih zareza! a sto se tive elektronske blokade ja mislim da je ima al nema nigdje roze zice sa CDI-a a CDI mi je zablokiran! jel motor kad vozim nizbrdo ne moze priko 75... i zuji mi motor! ...  ???

--- Kraj citata ---
tu crnuplastiku na poklopcu karburatora nemoj trgat jer ti onda nema šta držat feder..a gle ako po ravnom ide 60-65 budi sretan..nemožeš od seriale očekivat da ide skroz kolko i piše na satu..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju