Tehnički kutak > Garaža
Aerox - RBS
marko_AeRoX:
imam u planu kupiti touring i tu plastiku staviti u crno ovak i onak... to je fakat sve kaj bi ja napravil na njemu... al jebiga, kad nemam para...
dhorvat:
--- Citat: marko_AeRoX - 10 Travanj, 2010, 16:48:43 ---imam u planu kupiti touring i tu plastiku staviti u crno ovak i onak... to je fakat sve kaj bi ja napravil na njemu... al jebiga, kad nemam para...
--- Kraj citata ---
Gle, plastiku ti ne preporučam lakirat jer se bu to zgulilo dok se reko keks. Radije kupi originalnu polovnu koja je crna (ko na novim roxevima) i to je to. To i ja planiram :laughing7:
ChRiStIaN:
--- Citat: marko_AeRoX - 10 Travanj, 2010, 16:48:43 ---imam u planu kupiti touring i tu plastiku staviti u crno ovak i onak... to je fakat sve kaj bi ja napravil na njemu... al jebiga, kad nemam para...
--- Kraj citata ---
naravno, to bus kupil kod mene :D :laughing7:
marko_AeRoX:
--- Citat: dhorvat - 10 Travanj, 2010, 16:49:44 ---Gle, plastiku ti ne preporučam lakirat jer se bu to zgulilo dok se reko keks. Radije kupi originalnu polovnu koja je crna (ko na novim roxevima) i to je to. To i ja planiram :laughing7:
--- Kraj citata ---
sva sreca kaj ju ljudi cijene ko suho zlato bokte...
--- Citat: ChRiStIaN - 10 Travanj, 2010, 16:50:32 ---naravno, to bus kupil kod mene :D :laughing7:
--- Kraj citata ---
ovisi kak se bus pokazal :toothy3:
wonderkid:
lijepo izgleda,ali serijala :sad1: :sad1: :sad1: ;D ;D ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju