Sportski kutak > Sve vezano za utrke
karting staza Vrsi (kod Zadra)
Lovre:
supermoto day
u Vrsima kod Zadra 17.7 2010 godine . Subota cijeli dan i još u noč pod reflektorima .
Dakle napravit ćemo druženje samo za supermotaše svi Vozači KTM motocikala mogu se besplatno voziti u toku dana i malo odmjeriti snage sa ostalom ekipom . Vozit će se u dvije skupine .
skupina 1 oni koji voze prljavi
skupina 2 oni koji nevoze prljavi
tako da nebi dolazilo do sudaranja za vreme vožnje , odnosno po recimo 30 minuta će se voziti samo po asfaltu a drugih trideset minuta sa prljavim dijelom ...
skokovi su stvarno minimalni i idealni za naučiti se vozit offroad.
ja bih volio kad bi iz dalmacije potegli supermotaši ako ništa barem djir motorima do tamo i koji djir po stazi onako za gušt . Staza drži odlično i brzine su stvarno male i ovo je odlična prilika da skinete paučinu sa nogara i malo ih ostružete .
Ako se do tada ne proda imat ćemo izložen i KTM sxf 350 2011 normalno samo za razgledavanje ,i još neke motore al da sad ne duljim sa sitnicama ...
dođite i bacite djir po stazi
dino_180:
--- Citat: VXR_deda - 01 Svibanj, 2010, 18:24:47 ---ma nemoj da ti bude ža ... runner je za mulce i one koji nemaju para ... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
vidim ti voziš suzuki swift.jebiga ipak je to pravi muški macho auto.:toothy9: :toothy9:
S.W.A.T.:
stipe aj kad ti i vux budete isli opet javite se (ima vux moj broj moba. reci mu samo da je blacky, znace ko je) pa da odem sa vama bar gledati :icon_thumright:
Luksy:
ima li neko iz sibenika ili okolice da bi isa :)
teriyer:
--- Citat: Luksy - 01 Rujan, 2010, 20:51:25 ---ima li neko iz sibenika ili okolice da bi isa :)
--- Kraj citata ---
ja planiram iči ovaj vikend ako sve bude po planu :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju