Tehnički kutak > Tuning skutera

sto mogu ocekivati od ovog set up-a

<< < (4/4)

ghostride666:

--- Citat: aprilia area 51 - 09 Travanj, 2010, 23:43:22 ---sam me muci valjda ce valjat taj set up s ovim: rolice 3,6 polini
                                                                malossi crveni centralni
                                                                crne oprugice

i neznam kak cu uspjet nastelovat ovo jebeno smece od karba(dellorto 20,5)

--- Kraj citata ---

rađe ti kupi set šuštica i po meni bi ti možda bila bolja bijela centralna al ko zna...i kupiš 2,3 seta rulina i onda to pošteno uštelaš...ne znam šta te toliko muči karb, imaš vidu za smjesu to otrilike otvoriš koi krug, minumum je lagano naštelat, seger na igli staviš na svaku pa vidiš kako ide, normalno bilo bi dobro da imaš i par diznica, to ti je metoda pokušaja i promašaja i onda nakon 2 sata kažeš ovo je prava stvar, ide jebeno i onda si sretan :headbang: :headbang:

aprilia area 51:

--- Citat: ghostride666 - 10 Travanj, 2010, 00:05:05 ---rađe ti kupi set šuštica i po meni bi ti možda bila bolja bijela centralna al ko zna...i kupiš 2,3 seta rulina i onda to pošteno uštelaš...ne znam šta te toliko muči karb, imaš vidu za smjesu to otrilike otvoriš koi krug, minumum je lagano naštelat, seger na igli staviš na svaku pa vidiš kako ide, normalno bilo bi dobro da imaš i par diznica, to ti je metoda pokušaja i promašaja i onda nakon 2 sata kažeš ovo je prava stvar, ide jebeno i onda si sretan :headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---

rolica imam...i 3,6 ce biti pun pogodak 99 posto...

crveni centrlani ce valjat isto...

a od susta imam crne plave crvene i zute...pa jedne ce valjat a ja mislim da ce crne bit najj...

a karb je jeben jako za sutimat...al probat cemo nekak dok ne uzmem blazeni 21... :toothy9:

dhorvat:
taj setup koji si naveo je po meni savršeno za nabrijat serijalu bez "diranja" cilindra. To može ići solidno kad se dobro uštela... ali stari moj, to ti neće dugo držati  :nono:

Bolje stavi Trophy i ZX, isto će ić (i brže) a manje će se vrtiti i habat materijali  :laughing7:

aprilia area 51:

--- Citat: dhorvat - 10 Travanj, 2010, 00:09:13 ---taj setup koji si naveo je po meni savršeno za nabrijat serijalu bez "diranja" cilindra. To može ići solidno kad se dobro uštela... ali stari moj, to ti neće dugo držati  :nono:

Bolje stavi Trophy i ZX, isto će ić (i brže) a manje će se vrtiti i habat materijali  :laughing7:

--- Kraj citata ---

pa disi ti majstore...tvoji odgovori se cekaju a ne ovaj rakija on vozi piaggio pa ni nezna o cem ja pricam... :toothy9:

ma 99 posto ide due plus na taj set up

doritos:

--- Citat: dhorvat - 10 Travanj, 2010, 00:09:13 ---taj setup koji si naveo je po meni savršeno za nabrijat serijalu bez "diranja" cilindra. To može ići solidno kad se dobro uštela... ali stari moj, to ti neće dugo držati  :nono:

Bolje stavi Trophy i ZX, isto će ić (i brže) a manje će se vrtiti i habat materijali  :laughing7:

--- Kraj citata ---
dobro je tako, ja sam tako vozio punih 7somova i sve ko novo, alo...vozi i gassss, nema kaj...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju