Ostalo > Motocikli

moja yamaha napokon

<< < (15/25) > >>

devil_ma-yela:

--- Citat: istipa622 - 17 Travanj, 2010, 01:31:57 ---Pa imaš več 17 godina...šta se nemožeš strpit još malo pa uštedit tih 5-6 tkn i onda sa 18 položiš A2 i B zajedno :toothy11:

--- Kraj citata ---

jel se to može tako zajedno? koliko para?

istipa622:

--- Citat: devil_ma-yela - 19 Travanj, 2010, 16:15:45 ---jel se to može tako zajedno? koliko para?

--- Kraj citata ---

naravno da možeš,jednom plačaš lječnički,jednom prvu pomoč polažeš,testove isto jednom tako da je več tu ogromna ušteda,jedino satove vožnje platiš posebno za auto i posebno za motor.
a u cijenu svega toga nebih rado ulazio jer to sve ovisi o autoškoli i njenim cijenama ::)

devil_ma-yela:

--- Citat: istipa622 - 19 Travanj, 2010, 16:40:45 ---naravno da možeš,jednom plačaš lječnički,jednom prvu pomoč polažeš,testove isto jednom tako da je več tu ogromna ušteda,jedino satove vožnje platiš posebno za auto i posebno za motor.
a u cijenu svega toga nebih rado ulazio jer to sve ovisi o autoškoli i njenim cijenama ::)

--- Kraj citata ---

zanimljivo, nisam to znao.. a bar cca cijena?

istipa622:

--- Citat: devil_ma-yela - 19 Travanj, 2010, 16:55:19 ---zanimljivo, nisam to znao.. a bar cca cijena?

--- Kraj citata ---

a ovako,ovdje kod mene u Dugoj Resi je B 6300 kn sa svim davanjima...i znaci trebalo bi doplatit još satove vožnje za A2 kategoriju,mislim da se vozi 20 sati i jedan sat kosta 150 kn..
ugrubo izračunato 6300+20x150= 9300 kn

balen:
ja evo bas polazem a2 i b i sa ljecnickim testovima prvom pomoci izade oko 10t kn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju